2777
2789
عنوان

اصلا به بچه های خودتون فکر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست
انشالله ازبعین تو کربلا ببینمت دوست خوبم

😍ان شاءالله عزیزم. میشه سر نمازات برام دعا کنی زیبا؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

خواهرم و همه ی کسایی که منتظرن دامنشون سبز بشه و باردار بشن😭😭 مادرم خستس از دعا و گریه...💔

خودم و تمام دختران مجرد خوب بخت خوبی نصیبمون بشه 

به حق تمام حسین😭❤

خدایاشکرت که در پناه حسینیم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍ان شاءالله عزیزم. میشه سر نمازات برام دعا کنی زیبا؟

چشم لایق ک نیستم ولی ب رسم رفتقت حتما

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

خواهرم و همه ی کسایی که منتظرن دامنشون سبز بشه و باردار بشن😭😭 مادرم خستس از دعا و گریه...💔خودم و ...

انشالله خواهرتون تا سال بعد بچشو بغلش کنه و ببرتش مجلس شیرخوارگان حسینی ولی قول بده ک اونجا چندتا لباس سقا یا لباس مشکی حتی شده ۲تا برای دوتا بچه ی غریبه بگیره ب نیت علی تصغر

انشالله ازدواج با ی فرد خوب و حسینی تشکیل ی خانواده ی حسینی

خدا از دهنت بشنوه آرزومه✨️

الهی تو هم حاجت روا بشی همینطور همه حاجت مندان 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

خدا از دهنت بشنوه آرزومه✨️الهی تو هم حاجت روا بشی همینطور همه حاجت مندان

قربونت برم مرسی عزیزم

انشالله خواهرتون تا سال بعد بچشو بغلش کنه و ببرتش مجلس شیرخوارگان حسینی ولی قول بده ک اونجا چندتا لب ...

😭😭😭 دیروز رفت شیر و کیک پخش کرد با دل شکسته😭 چشم دعا کن ان شاالله بچه دار بشه حتما این نیت رو انجام میده❤😭

برای سلامت دنیا اومدن پسرم دعا کن 

تگمم بکن سال دیگه 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

واقعه ی عاشورا بزرگترین مصیبت دنیاست

هیچ وقت از تلخیش کم نمیشه و کم رنگ نخواهد شد

انشالله سلامتی همه 

من و خانوده مون همگی 

عاقبت بخیری بچه ها تو زندگی و دینداری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خسته ام

زندگیم رنگ و بوی خدایی بگیره

ان شاءالله قسمتم بشه تشکیل خانواده و زندگی که مد نظرمه به آرامش برسم

کربلا برم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
خسته امزندگیم رنگ و بوی خدایی بگیرهان شاءالله قسمتم بشه تشکیل خانواده و زندگی که مد نظرمه به آرامش ب ...

انشالله انشالله ب زودی همشون تک ب تک ب نحو احسن اتفاق بیافته تو مسیر کربلا باونی ک میخوای اشناشی و مهرماه عقد کنی 

انشالله انشالله ب زودی همشون تک ب تک ب نحو احسن اتفاق بیافته تو مسیر کربلا باونی ک میخوای اشناشی و م ...

ممنونم عزیزم شما هم حاجت روا باشین

خیلی میترسم از آینده متاسفانه خودم زیاد طعم آرامش و زندگی خانواده بدون تنش نچشیدم تا الان 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم