2777
2789
عنوان

اصلا به بچه های خودتون فکر کنید

395 بازدید | 37 پست

بچه ها ببخشید من اینجوری حرف میزنم

اصن رقیه سلام الله نه دختر خودتون دخترخواهرتون دختر همسایتون دختر غریبه ببینید ی شب تو کوچه خوابیده چ حالی میشید

اصن تو کوچه خوابیدنو ولش کنیم ببینید سر باباشو تو تشت بجای نون اوردن براش چ حالی میشید

اصن رقیه نه از قاسم بن الحسن بگیم که وقتی اذن ورود به میدان جنگو گرفت تو میدان به امام حسین گفت عشقشو جار کشید و همونجا با دخترعموش فاطمه بنت الحسین عقد کردن تو خیمه وسط میدون

ماهایی ک خیلیامون همسن قاسم بن الحسن بودیم هستیم هیچ جسارتی برای هیچی نداریم 

اصلا قاسم بن الحسن ن ی غریبه رو ببینی بجای نقل دامادی ب سرش سنگ میزنن چ حالی میشی

میگن حضرت زینب بعد واقعه عاشورا ک برمیگردن خونشون فاطمه بنت الحسین وسط راه سرگردان بوده حضرت زینب میگ عمه جان چرا نگرانی پریشانی سرگردانی بیا خونه گفته عمه من نمیدونم حالا ک قاسم بن الحسن شهید شده برم در خونه ی امام حسن زندگی کنم یا بیام خونه بابام؟ نوعروس ۳روزه ک شوهرش شهید میشه

اصلا اینا رو ولش کن حتما قصه ی علی اصغر ۶ماهه ی ربابو شنیدی

حتما بچه داشتی دیدی بچه ی نوزاد وقتی تشنش یا گرسنش بشه پاهاشو میکوبه تشنش میشه جیغ میزنه فریاد میزنه گریه میکنه.این بچه کلا ۶ماهش بود.همه ی امیدشون ب عمو عباسشون بود رقیه میگف عموم قول بده سر قولش وایمیسته .

بچه ها حضرت عباس شرمنده ی رقیه و طفل رباب شد

چشید طعم ناامیدیو

نمیزاره هیچکس ناراحت بشه این شبها باخیال راحت از اولاد علی بخواین واسطه بشن براتون

بچه ها براهم دعا کنید برامن بیچاره ای ک هیچی بجز عشق حسین ندارم با کوله بار گناهم دعا کنید

هر دعایی حاجتی ارزویی دارید این زیر کامنت کنید من ب نیتتون صلوات میفرستم و لایکتون میکنم و اگ خواستید انشالله سال بعد قسمت شد همتونو تگ میکنم ببینید بهش رسیدین یا ن؟

موافقید؟ یاعلی!!

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

😭

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعرش رو میزاشتی قشنگ تر بود 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ان شاءالله اربعین حرم باشم:)

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
الان دارم ..نیم ساعت دیگه جواب نهایی میاد بزنه قبولی همین

انشالله به احترام حضرت عباس ک یبار تو نهر علقمه ناامید شد ناامید نمیشی و خوشحال میشی ب حق این شبهای عزیز 

انشالله به احترام حضرت عباس ک یبار تو نهر علقمه ناامید شد ناامید نمیشی و خوشحال میشی ب حق این شبهای ...

انشالله اگه قبول شدم ایمان میارم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

😔🖤

التماس دعا💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بمیرم براشونبرای ازدواج و حل شدن مشکلات منم دعا کنید🖤

انشالله ازدواج با ی فرد خوب و حسینی تشکیل ی خانواده ی حسینی