2777
2789
عنوان

چاقی کنکوری

220 بازدید | 11 پست

اینقدر چاق شدم تو این مدت که از خودم چندشم میشه 

اینجوری از چاقیم بگم که یه ماه پیش یه لباس گشاد گرفتم دیروز برام تنگ بود 

ورزشکار بودم برا خودم 

الان به عنوان توپ ورزش ازم میشه استفاده کرد😂😂😂

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشبیهت خیلی قشنگ بود😂😂😂😂😂

الان این دو ماه تابستون رو میتونی بترکونی 

خیلی خیلی حداکثر میشه ۱۰ کیلو کم کرد کاری نداره💕👊

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

تشبیهت خیلی قشنگ بود😂😂😂😂😂الان این دو ماه تابستون رو میتونی بترکونی خیلی خیلی حداکثر میشه ۱۰ کیل ...

من رو ماهی ۸ ۹ کیلو حساب باز کرده بودم😂

من رو ماهی ۸ ۹ کیلو حساب باز کرده بودم😂

🤣🤣🤣💔

خیلی زیاده گل میدونی اصل اصلش ماهی یک تا دو کیلوعه حداکثرش ماهی ۳ تا ۴ کیلو برابر هفته ای یک کیلو بیشتر از این منطقی نیست میشه ها ولی اشتباهه بدن اسیب میبینه و خیلی زود برمیگرده هر چی کم کردی💕

دو ماه ۱۰ کیلو هم خیلی خوبه کلی تغییر میکنی💕💕💕💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

🤣🤣🤣💔خیلی زیاده گل میدونی اصل اصلش ماهی یک تا دو کیلوعه حداکثرش ماهی ۳ تا ۴ کیلو برابر هفته ای یک ...

اره میدونم زیاد خوب نیست 

ولی برا من بر نمیگرده 

چون چاقی من بخاطر این بود که دوسال هیچ راه نرفتم تهش تا سرویس رفتم الان هم کلی تحرک دارم بر نمیگرده

اره میدونم زیاد خوب نیست ولی برا من بر نمیگرده چون چاقی من بخاطر این بود که دوسال هیچ راه نرفتم تهش ...

خب پس شروع کن تو میتونی 💕💕💕💕💕👊