2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی سوال دارم

105 بازدید | 13 پست

چی باعث میشه از خانواده و فرزندان‌تون سرد بشید؟ 

در صورتی که قبلا باهم خیلی خوب بودید

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

چی میشه ک رفتارتون باهاشون عوض میشه

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم هست

دیگه دارم از بی توجه بودناش دق میکنم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

راجبه آقایون اینجا چی فک کردیهمه نوجوان با ذهن بیمار

فکر کردم بتونم جواب سوالمو اینجا پیدا کنم

سوال منم هستدیگه دارم از بی توجه بودناش دق میکنم

واقعا چی میشه ک از خانواده فاصله میگیرن

نه عزیزمزنگ بزن مشاور ۱۴۸۰ رایگانم هست

حتما 

ممنونم عزیزم

واقعا چی میشه ک از خانواده فاصله میگیرن

اوایل ک برا من خیانتاش بود 

الان نمیدونم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️