2777
2789

من از بچگی تو مدرسه در جمع دوستان و همسالان با یه اسم ساختگی که خودم هم نمی دونم از کجا اومد صدام می زدن. همه بهم می گفتن شیخ! من دوست داشتم با اسمم صدا زده بشم ولی صمیمی ترین دوستام هم منو با همین لقب صدا می کردن من هم خوشم نمیومد. الان ۲۵ سالمه دیگه مدرسه نیستم با اسم صدام می زنن ولی اعتماد به نفسم داغون شده نمی تونم کسی رو با اسمش صدا بزنم! احساس خودکم بینی می کنم. حتی صمیمی ترین دوستانم رو هم نمی تونم صدا بزنم مثلاً نمی تونم بگم حمید بیا اینجا! بجاش میگم ا و اوی و هوی بیا اینجا! چرا اینجوری شدم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیفهمم چی میگی

چون آدم زیاد مذهبی بودم این لقب روم افتاد من خوشم نمیومد تو جمع احساس حقارت بهم دست می داد الان چون بقیه منو با اسمم صدا نزده بودن منم نمی تونم با اسم صداشون بزنم

چون آدم زیاد مذهبی بودم این لقب روم افتاد من خوشم نمیومد تو جمع احساس حقارت بهم دست می داد الان چون ...

نتونستن چه معنی میده؟ خب تلاش کن صدا بزن، یکبار دوبار بگی راه میوفتی چیز سختی نیست اصلا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️