2777
2789
عنوان

قصه واقعی پسر جوونی که 20 ساله گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 24 پست

اسی جوری که تعریف کردی یعنی زمین رسما دهن باز کرد و پسره رو بلعید💔😐 ؟؟؟؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای چقددد بد اصلا مگه میشه یدفعه غیب بشههه 

چقد سختههه ک نمیدونی زندست یا مرده حتی جنازش هم پیدا نشه

ولی من میگم زندست

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

وای الان ک نامزو من همین الان زنگ زد مبخواد بره شنا چرا من باید این تاپیکو میدیدم😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اسی جوری که تعریف کردی یعنی زمین رسما دهن باز کرد و پسره رو بلعید💔😐 ؟؟؟؟

واسه خودمم عجیبه خب قضیش اینجوری بوده واقعا دیگه

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
واااای چقددد بد اصلا مگه میشه یدفعه غیب بشههه چقد سختههه ک نمیدونی زندست یا مرده حتی جنازش هم پیدا ن ...

منم همینو میگم 

قطعا زندست 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
اون گرداب انگار از یه دنیای دیگه باز شده اونو برده یه دنیای دیگه

اینم ممکنه

منکه خودم به جهان موازی اعتقاد دارم

و اینکه از این اتفاقا خیلی افتاده 

اون گرداب انگار از یه دنیای دیگه باز شده اونو برده یه دنیای دیگه

حالا که شما گفتی منم بگم

اینجاهم یه خانوم پیر بود که فوت کرد تعریف میکرد می‌گفت که

یه بچه داشتیم کوچیک‌و نوزاد در حد دو سه سالی از ازدواجشون می‌گذشت می‌گفت که یک شب مرده آب دار بوده باید میرفته سر زمین ها اب بگیره رفته و دیگه خبری ازش نشده پنج سال همه جاها رو گشتن گفت پنج سال بعد دیدم شوهرم اومده خونه بیلش دستش همون لباسا که رفته بود تنش گفت برگشته

گفت بیهوش شدم ا ترس همه مردم دِهمون شاهد این اتفاق هستند گفت مرده وقتی اومده خبر از پنج سال نبودنش نداشته گفته که ابم تموم شد رسیده خونه هرچی میگفتن پنج سال پیش تو گم شدی باور نکرده تا بچش رو دیده 

یکسال بعد پیدا شدنش فوت می‌کنه 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª