2777
2789

🚫🚫🚫🚫🚫کسایی که روحیه حساسی دارن یا ذهنشون زود درگیر میشه نیان

قصه زندگی زن همسایمون خیلی عجیبه و منو واقعا به فکر انداخته ‌‌.

همسایمون یه خانم ترک زبونه که خیلی خوب و خوش قلبه قضیه های زیادی تو زندگی عجیبش هست که من با اجازه خودش دارم براتون تعریف میکنم شاید براتون جالب باشه 

اول درمورد خانوادش بگم که اینا پدرشون وقتی بچه بوده یه بیماری تو شهرشون شیوع پیدا میکنه زمان قدیم بوده ها .. خانوادش از هم جدا میشن و هرکدوم به یه شهری میرن پدر اینام اومده تو شهر ما و بعد ها ازدواج کرده ولی هیچ خبری از خانوادش نداشته🥲 خیلی دردناکه نه ؟ بدون هیچ نام و نشونی 

بعد ها که بزرگ شده و ازدواج کرده دقیق نمیدونم چند تا بچه بود ولی فکر کنم صاحب 5 تا بچه میشن 

یه روز با بچه هاش و خانومش میرن کنار یه آب کم عمق که اب بازی کنن و تفریح کنن 

تا اینکه پسر کوچکیکش که 19.20 ساله بوده جلوی چشمشون تو آب وایمیسته که آب تنی کنه 

زن همسایمون میگه عمق آب طوری بود که حتی تا زانو هم نمیزد میگه یکم از زانو هم پایین تر بود عمق آب تا اون پایینا همینقدر بود 

میگه داداشم تو آب بود ما هم با فاصله خیلی کم داشتیم نگاهش میکردیم تا اینکه ...

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت آب شکل گردآب شد گفت دیدم که داداشم رفت زیر آب گفت هممون جیغ و داد کردیم رفتیم تو آب ولی آب تا زانومون هم نبود میگفت همون جایی که ایستاده بود هم رفتیم نه شنی بود نه چیزی سنگ خالی بود میگه ذره ذره همه جاشو گشتیم 

میگه تا چندین ماه میرفتیم اونجا گروه های غریق نجات میومدن و هیچی نبود هیچی نه آثاری ازش بود نه جایی که مربوط به غرق شدن باشه بود 

میگه اعلامیه زدیم تو شهر ها تو روزنامه ها و همه جا ولی هیچ خبری نشد 

آخر هم یه قبر خالی براش درست کردن 🥲 

ولی هنوز هم بعضی فامیلا خواب میبینن ک زندست

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

عجیب ترین و دردناک ترین قصه ای بود که به عمرم شنیده بودم 🥲 

پدر مادرشون از غم این بچه بیمار شدن و چند سال بعد مردن 

خیلی عجیب غریبه .. که اون بچه واقعا چیشد 

واقعا کجاست مرده یا زندست جنازش چیشد اصلا 

چه عجیب

خیلی عجیب و دردناکه 

منکه بهش فکر میکنم مغزم به نقطه تاریک میرسه 

که چیشد واقعا🥲 

فکر کن خانوادش چی میکشن

یاعلی فوبیاهام تو طبیعت گردی زیاد بود زیادتر هم شد

منم همینطور 

مخصوصا الان که تابستونه 

اگر میرین آب تنی مراقب همدیگه باشین

واای 🥲🥲

تصورشم سخته نه؟