2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش هیچ ازمونی ندارن؟ پس چطوری انتخاب میشن کی بره گزینش؟

چرا ازمون اول ک همه میدن 

بعد گزینش

بعد آزمون تشریحی  ک فقط واسه پرورشیاست

بعد مصاحبه تخصصی 

اموزگاری و دبیری  اون آزمون تشریحی رو ندارن باقیش مشترکه

چرا ازمون اول ک همه میدن بعد گزینشبعد آزمون تشریحی ک فقط واسه پرورشیاستبعد مصاحبه تخصصی اموزگاری و ...

اها

یعنی بعد گزینش که میرن ازمون تشریحی میدن اگه جواب ازمون اوکی بود بعدش میرن برا مصاحبه تخصصی؟

اهایعنی بعد گزینش که میرن ازمون تشریحی میدن اگه جواب ازمون اوکی بود بعدش میرن برا مصاحبه تخصصی؟

نه جواب آزمون اول میاد ک معلوم میشه کی مجاز بره مراحل بعد 

بعد جواب باقی مراحل باهم میاد ک مجموعش میشه قبول نهایی  یا  مردود  یا کد ۱۹ 

نه جواب آزمون اول میاد ک معلوم میشه کی مجاز بره مراحل بعد بعد جواب باقی مراحل باهم میاد ک مجموعش میش ...

میخوام ببینم طرف الان رفته ازمون کتبیش رو داده وقتی اوکی بود میگن بره مصاحبه تخصصی؟ یا نه همه رو میفرستن برا مصاحبه تخصصی؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم کارم حیاتیه از روند مصاحبش اطلاعی ندارم لطف میکنی بهم بگی🥺

میخوام ببینم طرف الان رفته ازمون کتبیش رو داده وقتی اوکی بود میگن بره مصاحبه تخصصی؟ یا نه همه رو میف ...

ببین بعد آزمون ۳برابر طرفیت مجازن برن مصاحبه 

مثلا ی شهری واسه رشته ریاضی ۳نفر نیرو میخاد توی اون شهر ۹نفر اول کارنامه سبز میشن میرن مصاحبه (کارنامه اولیه)

بعد از گذروندن  عمومی و ارزیابی تخصصی (و واسه پرورشیا ازمون تشریحی)   کارنامه دوم نتایج نهایی میاد ک ببینن مجمعوع نمره کتبی و مصاحبه چند شده از بین اون ۹نفر ک اومدن مرحله  دوم  ۳نفر اول ک بالاترین نمره رو اوردن قبول میشن 

ببین بعد آزمون ۳برابر طرفیت مجازن برن مصاحبه مثلا ی شهری واسه رشته ریاضی ۳نفر نیرو میخاد توی اون شهر ...

مرسی گلم خیر ببینی

بعد معاینه بدنی و پزشکی و این چیزا هم همراه با  همون انجام ازمون تشریحی و مصاحبه تخصصی انجام میدن؟

بعد درسته که میگن اگه قبولی نهایی بیاد یه سال باید دوره ببینن بدون حقوق؟

مرسی گلم خیر ببینیبعد معاینه بدنی و پزشکی و این چیزا هم همراه با همون انجام ازمون تشریحی و مصاحبه ت ...

معاینات پزشکی  اولیه  هیچی نیست قدووزن میگیره چندتا سوال میپرسه میره 

ولی ان شالله قبول نهایی بشی باید طب کار بری ک آزمایش اعتیاد و ایناست 

امسال هزینه ها رو بالا بردن اونایی ک مجاز شدن  این دو مرحله ۹۸۰ و ۱۰۸۰ واریز کردیم اگه ان شالله قبول شیم باید بریم برای پودمان(همون دوره اموزشی)  نه یک سال نیست الان واسه اموزگاریا تاریخ اعلام کردن از اول مرداد تا اخر مهر یعنی ۳ماه هزینه پودمان هم انگار شنیدم ۸تومن هست(مطمئن نیستم) 

بدون حقوقم  ۳ماه اول من توی کانال دیدم تا آذر ماه حقوق  ندارن 

من منتظر نتیجه مصاحبه م دعت کن منم قبول شم باقیشو دقیق  بهت میگم😋😍

معاینات پزشکی اولیه هیچی نیست قدووزن میگیره چندتا سوال میپرسه میره ولی ان شالله قبول نهایی بشی بای ...

گلم برا خودم نیست برا یه بنده خداییه

انشالله قبول میشی

منتها این بنده خدا گفت بهش گفتن بیا مصاحبه پزشکی

این که الان گفتن بیا مصاحبه پزشکی اون مصاحبه نهاییه که نیست؟( همون که شامل اعتیاد و...هست ،) چون جواب نهایی که هنوز نیومده درسته؟

اخه من پرورشی رو تو تاپیکای دیه سرچ کردم نوشته بودن یه سال دوره داره با بقیه فرق داره سر همین پرسیدم

معاینات پزشکی اولیه هیچی نیست قدووزن میگیره چندتا سوال میپرسه میره ولی ان شالله قبول نهایی بشی بای ...

پودمان اول سه هفته تو مرداده هزینه۲۷۰۰اول میدی

از مهر تا دی پودمان دوم اونم ۲۷۰۰جمعا پودمان ۵۴۰۰میتونی دو قسط بدی میتونی همش یه جا بدی

الباقی مبالغ آزمایش های تخصصی طب کار هست

فقطم سه ماه بی حقوق میرن‌ماه چهارم یه جا حقوق چهار ماه میریزن

گلم برا خودم نیست برا یه بنده خداییهانشالله قبول میشیمنتها این بنده خدا گفت بهش گفتن بیا مصاحبه پزشک ...

مصاحبه پزشکی؟؟؟

نمیدونم والا ما بعد گزینش رفتیم ارزیابی مدارک ک همون تشکیل پرونده حضوری بود ی خانم دکترم اونجا بود تند تند چندتا سوال پرسید قدو وزن و اینا 

بعد از قبول نهایی هم ی طب کار هست 

حالا نمیدونم اون بنده خدا  تو کدوم مرحله ست