2777
2789
عنوان

شفای حسین وبیماری من

150 بازدید | 11 پست

جالب بودخاستم تواین ایام محرم ی خوابی ک دیدموبزارم براتون توروخدااگه بی اعتقادین ب اعتقاداتم توهین نکنید

چندروزبه اربعین مونده بودمن بیماربودم افسردگی داشتم علاوه براون یه بیماری مضمن بهش اضافه شده بودکه باتشخیص دکترا سرطان شناخته شددکترم چندتاداروداده بودبهم ک بعدمصرفشون ی روزبلندشدم کامل کورشده بودم دادزدم مادرمن جاییونمیبینم خداکنه براهیچ مادری همچین چیزی پیش نیادمادرم روی زمین بندنبودمثل مرغ سربریده خلاصه تارسوندنم بیمارستان بیهوش میشم واینارواززبون مادرم میگم دکترامیان میگن اعزامش کنیدحالش بسیاروخیمه وروبه کما

مادرم همه موهاشوکنده بودمنم داشتم بازندگی ومرگ دسته پنجه نرم میکردم سختیای زیادی کشیده بودم تااون روزهمیشه آرزوی مرگ میکردم ولی اون روزرسیده بودنمیخاستم بمیرم وبخاطرمادرم همه تلاشمومیکردم ک برگردم وچشماموبارکنم آرزوداشتم یباردیگه صورت مادرموببینم تااینکه منواعزام کردن خواب بودم یارویا.....

دیدم تویه سحرای بی انتهام پشت سریه کاروان دارم میرم نمیدونم کجایهوازضعف پاهام لرزیدوبازانو زمین خوردم یه آقا مشک روشونش برگشت سمتم گفت بلندشوازقافله جاموندی گفتم کجامیرن گفت کربلاگریه کردم آدم بی اعتقادی بودم وگناهکارعالم باگریه گفتم من نمیتونم پاهام ضعف دارن ازهمه مهمترمگه نمیدونیدمن بیمارشدم دکتراجوابم کردن مشکو اوردپایین یه کاسه آب داددستم گفت اینوبخورگفتم بخورم بالامیارم حالم بده گفت امام حسین فرستاده شفات داده بخوروراه بیفت آبو سرکشیدم سرموبالاگرفتم دیدم کل کاروان آب دستشون بودتوکاسه اون آقام ابلفضل بودیه تیکه کاغذتودستم گزاشت گفت این دعوتنامه حسینه بایدبری کربلاچشاموبازکردم روتخت بودم مادرم گریون چندروزتوکمابودم اون روزکه بهوشاومدگ اربعین بودگفتم میخام پاشم مادرم باخوشحالی ک بهوش اومده بودم گفت نه تادکتربیادگفتم مادردکتراومدمیخام برم کربلابایدبرم خوابموتعریف کردم براشون همه گریه کردن من واقعامعجزه دیدم شفاگرفتم اون سال گذشت من سال بعدبه دعوت آقا رفتم کربلا 

اسلام علیک یااباعبدالله الحسین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریم گرف😭😭😭😭

چقدر دلت پاکه 

منم خیلی گناهکارم میشه برام دعا کنی با دل پاکت 

اسمم ناهیده

دعا کن خدا منو بسمت خودش بکشونه 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

گریم گرف😭😭😭😭چقدر دلت پاکه منم خیلی گناهکارم میشه برام دعا کنی با دل پاکت اسمم ناهیدهدعا کن خدا م ...

خداروقسم میدم ب دل شکسته زینب ب آبروی فاطمه زهراخودم هرباربه ایناقسمشون دادم کمکم کردقسم میدم کمکت کنه هرچی میخای ازخدااعمه واسطه شن بهت لطف وعطاشه

خداروقسم میدم ب دل شکسته زینب ب آبروی فاطمه زهراخودم هرباربه ایناقسمشون دادم کمکم کردقسم میدم کمکت ک ...

ممنونم عزیزم 

تایپیکت نشونه خدابود برام مطمئنم 

منم از ته دل میخام خدا یه پسر قند عسل سالم و سلامت پیرو اهل بیت بهت هدیه کنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خوش به حالت

منم سه ساله مریضم .درد شدید میکشم

هزار تا دکتر ودوا و عمل فایده نداشته

به خدا به مرگم هم راضی ام فقط این درد و نکشم. سه بار رفتم حرم التماس امام رضا رو کردم که یا مرگم و بده یا شفا.

التماس امام حسین 

اما هیچ کدوم نگامم نکردن

و حالا تو فکر خود کشی ام. حالا فهمیدم خدا میخواد با خودکشی برم اون دنیا تا اونجا هم درد بیشتری و بکشم

حداقل عمرم و طبیعی تموم نمیکنه خدا

خوش به حالتمنم سه ساله مریضم .درد شدید میکشمهزار تا دکتر ودوا و عمل فایده نداشتهبه خدا به مرگم هم را ...

عزیزم خدابزرگه نگواینجوری دعاکن صداتومیشنوه مورداحترامی ک امتحان میشی گریه کردم بخدابرات ازخدامیخام هرچه زودترشفاتوبرسونه منوطلاق دادن ناامیدازهمه جابودم الان بازم ب فکرزندگیم وبازم دارم بچه دارمیشم امیدوارباش

خداشفاداده عزیزم ب واسطه آقاحسین وابلافضلسلام درود خدا بر همه اماماوپیامبرای برگزیده خدا

سلام بر حسین ع سلام بر ابوالفضل التماس دعا برامن دعا کن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)