2777
2789
عنوان

ورودافرادبی اعتقادوبدبین ممنوع🖐

806 بازدید | 73 پست

ماه قبل رفتم امام رضاواقعادلم شکسته بودکل صف سلاموگریه کردم رسیدم ب ضریح گفتم دلم شکسته آرومم کن ب نیت بچه رفته بودم بعدباکلی خستگی منوشوهرم گشتیم دنبال ی سوییت ک چندشب بمونیم جلوی آپارتمان یه محوطه فضاسبزبودشب خاب دیدم ی بچه دستش تودستمه گفتم وای اینوآقابه من داده چطورندونستم تشکرکنم ازش جلوشوهرم نگفتم بلاخره بعد۱۴سال میخاستم بچه دارشم گفتم امیدوارنشه الکی برگشتیم شهرمون بعدچندروزدردعجیبی پیچیدتومعدم بستری شدم توبیمارستان خاب دیدم یه بچه دستای کوچلووسفیدی داره توبغلمه بردمش حرم بادستاش تودرحرم میکوبه منم میگم آقااین هدیه خودته اوردمش پابوس بعدم نی نی بهم گفت مامان من اومدم تومریض نیستی بیدارشدم ب همسرم گفتم مرخصم کن راضی نمیشدبه زوراینکاروکردم اومدم خونه دورازچشمش تست بارداری زدم دوروزمونده بودبه پریودم مثبت شد...

اومدم تاپیک زدم بااون یکی اکانتم انقدنی نی سایتیاانرژی منفی دادن فحش دادن ک تعلیق شدم خب چراآخهههههه

همه میگفتن خیالاتی شدی یادیوونه بچه کجابوددوروزدیگه پریودمیشی...

حالامیخام ازشماهابخوام هرکدومتون حس ششم داره بیادجنسیت این هدیه آقاروبه من بگه 

منم با نی نیم دعاش میکنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بی بی چک نزدی؟مثبت نشد 

خب بارداری دیگه خوابت تعبیر شده 

ولی شما ایشالا که بچه دنیا اومد حتما باید ببریش مشهد نذرت ادا بشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خوشا ب سعادتت

منم رفتم ولی فک کنم هنوز قلب و دلم پاک نیست

التماس دعا دارم ازتون عزیزم 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم دعا کن که انشالله کوچولوت سالم به دنیا بیاد ..جنسیت برای بجه اول فکر نکنم زیاد مهم باشه ...منم توی زندگیم واقعا از امام رضا معجزه دیدم ..باورت دارم 

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/