سلام،خانوما من امروز روز۵م تمیزی از پریودمه بعد تحت نظر پزشکم برا بارداری روز ۶ و ۷پریودی امپول دور ناف داده بود ولی از صب امروز دلدرد دقیقا مث پریودی داشتم گفتم خب شاید تخمکگذاری میشه عادیه ولی گلاب ب روتون رفتم سرویس دیدم یه کوچولو لخته خونه انگاری کپ پریودی کسی اینجوری شده از امپولاس یا چی یا لانه گزینی البته فک کنم برا لکه بینی لانه گزینی زود باشه درسته؟؟؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا سونو نکرد چن تا ازمایش قبل بارداری دادم گف اوکیه بدنت چن تا قرص فولیک اسیدو ویتامینdداد با امپو ...
آمپول دور ناف رو که میزنی بدنت تخمک رو آزاد می کنه، ولی سونو میکنن وقتی اندازش به اندازه کافی درشت شده آمپول میدن که آزاد شه، که معمولا تا روز ۱۴ حدودا تخمک وقت می خواد، ممکنه یک درصد برای شما اوکی بوده، نمی دونم، ولی این که فولیکولتون تو چه وضعیتیه فقط با سونو میشه تشخیص داد نه آزمایش، ولی توکل کن به خدا، شاید فولیکولت خوب بوده، یه خانمی گفت ۳ روز بعد پاکی تخمک گذاری داشته و باردار شده، آدم نمی دونه!!