2777
2789
عنوان

طلاق

195 بازدید | 9 پست

سلام 

من ۳۲ سالمه که ۹ ساله ازدواج کردم و دو تا دختر دارم ۶سال و ۴ سال 

اوایل ازدواج خانواده خانومم باهم سرد بودند و خانومم طرف اونا رو میگرفت حتی دودان عقد این باعث شد که سرد بشیم ازهم در اوایل ازدواج همه چی عادی بود که بعد از مدتی خانومم به خانواده ام مشکل خورون و من تک پسر بودم مجبور شدم به خاطر حفظ حرمت خانواده ها از  پدر و مادرم جدا بشم تا اینکه مستقل زندگی کنم اوایل زندگی خیلی سخت بود چون پشتیبانه نداشتم حتی شده تو زمیتون دستفروشی میکردم ولی خانومم به یه سال میرفت که اموزش بببنه تو اون تایم من هیچ وقت غذا به موقع نخوردم و همه اش تکراری بود وقتی محبت نمیدیم اونوقت مجبور شدم با یه دختر دوست بشم و خانومم فهمید و مدتی به مشکل برخوردیم و بعد از چند وقت سه ماه که باردار بود گفتم حامله هستم و من اطلاعی نداشتم و من بابت این موضوع ناراحت شدم چون هیچ امادگی برای فرزند ندتشتم چون یه مسوللیت داره و به هر حال این بچه به دنیا اومد و بعد از دوسال یه دختر دیگه به دنیا اومد و اونم خودش خبر نداشت باردار هستش و خانومم همشه گذشته من و به روم میاره که تو با اون و این بودی ولی هیچ وقت فکر نکرده که چرا رفتم الان هیچ وقت من تو یه تایم مشخص غذا نخوردم یا اماده نبوده همیشه من ازش خواستم که چای بیاره خیلی کم‌پیش میاد انجام بده همیشه هم گله کردم گفته من وظیف ای ندارم تو خونه تو کار کنم از اول هیچ علاقه ای به رابطه با من نداشته تا خودم‌نخواستم  الان چند روز پیش همسایه ما با من احوال پرسی کرده  الان گذاشته رفته میگه میخوام جدا بشم بهش هم گفتم‌تو تین چند وقت سرم‌تو کار خودم بود با کسی هم‌نبودم خوش هم میدونه ولی میگه‌نمی تونم دیگه بهت اعتماد کنم .

وقتی شرایط مالی ندارین و به پدرمادرتون وابسته این، چرا پیشگیری نمیکنین ؟  درضمن خودت پاشو واسه خودت غذا درست کن و چایی بریز مگه خانم نوکرته ؟ خانوادتم که با بیچاره مشکل دارن ، خودتم که خیانت کردی ، این زن به چیه تو دلخوش کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شرایط مالی ندارین و به پدرمادرتون وابسته این، چرا پیشگیری نمیکنین ؟ درضمن خودت پاشو واسه خودت ...

منم متنفرم که مردا همش دستور میدن چای بذار آب بده ،نون بیار ،زود باش غذا درست کن لباسامو بده جورابمو درآر ال کن با کن ،زن نیاوردن که نوکر میخوان به جای اینکارا به زنت محبت میکردی بعد یه مدت صد برابر برمیگردوند بهت یه زن وقتی محبت ببینه و دلش قرص بشه دنیاشو به پات می‌ریزه 

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
منم متنفرم که مردا همش دستور میدن چای بذار آب بده ،نون بیار ،زود باش غذا درست کن لباسامو بده جورابمو ...

شوهر منم سال تا سال با من حرف نمیزنه میگه چی بگم خب همش سرش تو گوشیه اما سر کار یا با همسایه ها و باقی جاها با خانوما یاد ادب میافته جنتلمن میشه واسه من  بلد نیستم و چی بگم

شوهر منم سال تا سال با من حرف نمیزنه میگه چی بگم خب همش سرش تو گوشیه اما سر کار یا با همسایه ها و با ...

همتون لنگه همین اصلا بلد نیستین به زن ها ارزش بدین فقط یه نوکر تو خونه میخواین که خونتون رو تمیز کنه و هروقت شما گفتین صبحانه،ناهار وشام بیاره و بچه داری کنه و کلا وسیله شما باشه خودش مهم نباشه ،زن ها هم انسانن و دوست دارن کارایی که دلشون میخواد انجام بدن قرار نیست بعد ازدواج زندانی بشن تو خونه و محدود به کارهای خونه

وقتی شرایط مالی ندارین و به پدرمادرتون وابسته این، چرا پیشگیری نمیکنین ؟ درضمن خودت پاشو واسه خودت ...

شرایط مالی من وقتی خراب شد که از خانواده ام جداشدم ولی الان این مشکل و ندارم به بچه ام بهترین امکانات و فراهم کردم چیزی کم نذاشتم بهترین پیش دبستانی رو ثبت نام کردم اصلا حرف همه درست خانم هیچ وظیفه ای نداره اگه من در روز تا ازش غدا نخوام هیچ اشپزی نمیکنه کدوم قانونی کدوم منطقی گفته که زن میاد خونه شوهر نباید دست به سیاه و سفید بزنه 

همتون لنگه همین اصلا بلد نیستین به زن ها ارزش بدین فقط یه نوکر تو خونه میخواین که خونتون رو تمیز کنه ...

این پخت و پزی که شما میگید ما روزی یکبار آشپزی میکردیم فردا همون غذا رو دیروز میخوردیم بعد این خونه که میگید فقط خونه من نیست اگه شما این طرز فکر کنید پس ما مردها برده ایم که بریم کار کنیم بیاریم ؟

اصلا هم زن هیچ وظیف ای نداره. دوستمون میگه شما شرایط مالی نداشتین بله نداشتیم من از خونه پدرم جدا شدم یه نیسان وسایل پدرم بهم داد الان من تو جابه جایی باید دوتا ماشین بزرگ پیدا کنم من الان کلینیک دندانپزشکی دارم روزی ۳ تا دکتر فقط درصدی بهم کار میکنن  یه هزار تومن هیج کس بهم نداده یک هزار تومن فکر میکنید اگه من تنها زندگی میکردم خرج و مخارج کمی نداشتم  مجبور نبودم انقدر تلاش کنم که به اینجا برسم الان من باید چی بگم.

شرایط مالی من وقتی خراب شد که از خانواده ام جداشدم ولی الان این مشکل و ندارم به بچه ام بهترین امکانا ...

باید برید مشاور مشکلتون رو حل کنه چون اینجا فقط حرف شمارو میشنویم شاید خانمتونم دلایل خودش رو داره