2777
2789

هیئت  ماهزار بار بهش گفتیم وگفته ن ما یک هیئتی میریم همسرم از بچگی میره البته حدود ۱۵سال پیش برادر شوهرم کوچیک من  توی هیئت دعوا میشه نمی‌دونم دقیق چی‌ شده بوده برادر شوهرم ۱۵سالش بوده ۴ماه میره زندان فقط ۴ماه مادر شوهرم کل بدبختی پسرشو میگه همون ۴ماهی که رفته زندان البته زندان هم ن کانون 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

مادر شوهرم جلوی هزارویک نفر نفرین کرده چند روز پیش یکی از دوست های همسرم باما بود می‌خواستیم بریم هیئت مادر شوهرم اتفاقی دیدیم نایک مسیری برسونیمش گفت فلانی بچه داره الهی هرچی بلا سرمن آمد سر بچش بیاد

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه دیگه میخواد یا برید جای دیگه و ببریدش یا خیلی بهش اصرار کنید بیاد

میکنیم میگه نمیام بعد به پدر شوهرم گفته اینا به من نمیگفتن پدر شوهرم به شوهرم گفته چرا مامانت نمیبرین همون لحظه مادر شوهرم میرسه شوهرم بهش میگه مامان مگه من هزار بار بهت نگفتم گفتی ن 

مثلا مادر شوهر من میشینه میگه اینا منو نمیبرن مسافرت بعد موقع رفتن هی باید بگم مامان خواهش میکنم بیا شما نیایی سفر خوش نمیگذره منو کفن کردی بیا ترخدا بیا نیایی خودمو میکشم اصلا ماهم نمیریم تازه خانم باسن مبارکشو جمع کنه بیاد بعدم هی بگه وای کارام مونده وای خونه ام تنهاست وای درو قفل کردم یا نه وای فقط رو متکای خودم خوابم میبره

هی نفسی میاد و میگاد🙃

مثلا مادر شوهر من میشینه میگه اینا منو نمیبرن مسافرت بعد موقع رفتن هی باید بگم مامان خواهش میکنم بیا ...

اخ اخ گفتی میخاستم بگم خب چرا با پدر شوهرم نمی‌بری 

😕😕🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بخدا میخواستم بگم شوهرش هست چرا با شما بیاد هیئت

نمیدونم چی بگم آخه ماجونیم خودشو بامامقایسه می‌کنه مامان من با داداشام میره ولی بنده خدا مامانخمن هرجا ببرن وبیارنش