2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز اول چل چلیته عزیزم چرا انقد ناامید ...برات دعا میکنم بخت خوب و عالی نصیبت بشه نه یه بخت عادی 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ازدواج را آسان خواهم کرد۲ میلیون ۲۰۰ هزار نفر دختر مجرد بالای ۳۰ سال و ۲ میلیون ۵۰۰ هزار پسر بالای ۳ ...

مشکل اینه پسرای بالای سی سال فقط ۳۰ درصدشون خودساخته بودن بقیشون تازه یادشون افتاده. باید به ی جایی برسن

من ۳۱ سالمه بحران کجا بود؟ قسمت باشه میشه نباشه نمیشه به زندگیت برس...تفریح اهداف اموزش و ساختن خود ...

دارم همینکارو میکنم ولی نمیخوام تنها باشم..نمیخوام تو پیری تنها و بی کس بشم..ترسام داره واقعی میشه

مشکل اینه پسرای بالای سی سال فقط ۳۰ درصدشون خودساخته بودن بقیشون تازه یادشون افتاده. باید به ی جایی ...

اره البته اینم هست،متاسفانه خیلیاشون معتاد شدن یا کار درستی ندارن

همون ۳۰ درصد هم همشون ازدواجی نیستن یا با دختر سن پایین ازدواج میکنن

مشکل اینه پسرای بالای سی سال فقط ۳۰ درصدشون خودساخته بودن بقیشون تازه یادشون افتاده. باید به ی جایی ...

اره البته اینم هست،متاسفانه خیلیاشون معتاد شدن یا کار درستی ندارن

همون ۳۰ درصد هم همشون ازدواجی نیستن یا با دختر سن پایین ازدواج میکنن

اره البته اینم هست،متاسفانه خیلیاشون معتاد شدن یا کار درستی ندارنهمون ۳۰ درصد هم همشون ازدواجی نیستن ...

بله دقیقا اینام هست 

و فکر میکنند ازدواج با سن پایین موفقیت هست و میتونند بچه رو بزرگ‌کنند ولی بعد چند مدت همون دختر بچه تو روشون وایمیسه و میشه طلاق‌‌ .. خانما تو سن پایین ی اخلاقی که دادن اینکه اول انعطاف مذیرن هرچی بگی به خاطر علاقه میگن اوک ولی بعد ی مدت  میبینند عه این چیزی نیست که میخوان و دارن برده میشن رفتار عوض میشه ومعیار عوض میشه بحثا شروع میشه ولی اونی که بالای ۲۶ ۲۷ سال سن داره معیاراش تثبیت شده حاضر نیست هر کاری بکن تا طرف نگه داره از اول میگه نه!!  و اقایون فک میکنن این نمیشه توومشت گرفت بیخیال بچه سال میگیرم و شروع دردسز هرکی باید باهم سن سال خودش باشه