2777
2789

سلام قراره فردا برم مصاحبه یه آزمایشگاه خصوصی شیراز،نمیدونم چی بپوشم مانتو مشکی و مقنعه یا نه رنگی بپوشم و شال؟

دفعه قبلی بعنوان اولین تجربه رفتم مصاحبه یه ازمایشگاه خصوصی بقیه همه پاچه کوتاه با شومیز کوتاه رنگی شالم دور گردنشون😂😂بعددمن مقنعه مانتو قد هفتاد مشکی شلوار مام ولی پاچه هاشو عادت دارم بدم بالا با کفش اسپورت سفید

همون تیپو بزنم؟ حس میکنم در کل وایع مصاحبه تیپ ادم یه شخصیتی باید داشته باشه من خودم خیلی پوشش اونجوریی ندارم وای حس میکنم مصاحبه فرق میکنه انکار شخصیتتو می‌رسونه نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیپ قبلیت تیپ مناسبه مصاحبس عزیزم 

هر جایی لباس خودشو داره 

وقتی میری برا حرف درباره شغل لباس تو تنت باید نشون بده که جدی هستی و دنبال کار 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگر کت و شلوار داری بپوش با مقنعه با کفش پاشنه متوسط سعی کن یه تیپ رسمی بزنی مردم این زمونه عقلشون ب ...

یعنی تیپ بزنم؟یه وست کنی دارم زیرش شومیز سفید میخوره با مام مشکی بپوشم چطوره؟

تیپ قبلیت تیپ مناسبه مصاحبس عزیزم هر جایی لباس خودشو داره وقتی میری برا حرف درباره شغل لباس تو تنت ب ...

دقیقا دفعه قبل اون دختری که این مدلی بود با عصبانیت از اتاق اومد بیرون انگار خوب باهاش برخوردم نکرده بودن،ولی با من اوکی بودن خدایی 

خودت باش 

مد رو ول کن کی چی پوشید و 

هر چی که بهت میاد بپوش و ی استایل خاص و شیک بزن 

با رعایت ی سری چیزا ک بهت گیر ندن 

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
دقیقا دفعه قبل اون دختری که این مدلی بود با عصبانیت از اتاق اومد بیرون انگار خوب باهاش برخوردم نکرده ...

اخه ادم نمیره خونه خالش یا بازار گردی که ،میره برای شغل و درامد 

مسلما هر محیطی قانون خودشو داره 

تا اونجام که من اطلاع دارم آزمایشگاه ها همشون لباس اداری و مغنعه دارن 

من خودمم شده مصاحبه دعوت شدم رفتم خونه لباس عوض کردم و برگشتم رفتم مصاحبه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵