2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

583 بازدید | 15 پست

شوهرم ادب نداره با فامیلامون و بابام دامنه اینا بازی کردن بابام و اون یه تیم بودن بابام گفت چرا اینجور کردی شوهرمم داد بیداد راه انداخت و جواببابام داد من میگم بابام‌مرد پیریه حالا یه چیزی بگه تو چرا جواب میدی .... بی ادب بی تربیت ابرومو جلو فامیلامون برد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی می بینی جنبه نداره نذار بازی کنن

همه باهم خوبن بابام تند حرف میزنه قبول دارم اما چون پیره کسی جواب نمیده اما تا این وارد بازی میشه جواب میده و دعوت درست میشه لخدا معده درد گرفتم ارگز استرس

اشکال نداره بابات یجا باید میفهمید نباید اینجوری رفتار کنه یکی از خودش بدترم پیدا میشه😄لابد شوهرتم دعوا کردی؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اشکال نداره بابات یجا باید میفهمید نباید اینجوری رفتار کنه یکی از خودش بدترم پیدا میشه😄لابد شوهرتم ...

اره خیلی بش حرف زدم گفتم خیلی بی ادبی🤣دیگه گفت ولم کن اصن دیگه بازی نمیکنم منم گفتم بهتر چون اعصاب نداری

اره خیلی بش حرف زدم گفتم خیلی بی ادبی🤣دیگه گفت ولم کن اصن دیگه بازی نمیکنم منم گفتم بهتر چون اعصاب ...

گناه داره😅 خودتو بزار جای اون مادر یا پدر شوهر جلو جمع باهات بدحرف بزنن چه حالی میشی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
گناه داره😅 خودتو بزار جای اون مادر یا پدر شوهر جلو جمع باهات بدحرف بزنن چه حالی میشی

یه بار باباش از دستم عصبانی بود تو جمع خیلی بم حرف زد من یک کلمه هم جواب ندادم .. فقط وقتی رفتن رو سر شوهرم غرزدم🤣🤣 خب ادم نباید جواب بزرگتر بده زشته