2777
2789

خاک بر سرم نمیدونم چرا انقد گوه شدم 

هر روز دعوا راه میندازم

چقد خرم

شوهرم دندوناش یکم کوتاه دندون پایینش یکیش کجه

رنگ دندوناشم خیلیییی کم زرده(از حالت طبیعی یکم زردتر)

بهش گفتم ی چی میگم ناراحت نشو

گفت بگو ! گفتم میشه تو جمع خانوادگیمون بخصوص وقتی خونه مادرجون اینا (مامانبزرگم) هستیم از ته دلت نخندی و حواست باشه بَده!! اونم چشاش پر شد گفت یعنی جی این حرف مگه دست منه (منظورش مدل دندونا و لثه و کلا دهنش بود)  گفتم ناراحت شدی خب راستش جدیدا‌ ک‌پول‌ نداریم یکم رو مخم رفتی ببخشید واقعا فشار بی پولیه گفت اولا ک کور نبودی دوما فک میکنی رومن فشار نیست؟ دارم سکته میکنم‌من عین سگ میرم کار میکنم اخرشم هیچی ندارم منتظر باش خبر مرگمو بهت بدن انقد که فشار رومه بعدشم راحت میشی نیستم که رومخ باشم فک میکنی‌من دوس ندارم پولدار باشم؟ ماشین خارجی سوار شم سفرای خارجی‌برم؟ هم عیبمو هم بی پولیمو کلا نقطه ضعفامو بروم اوردی یه آهی هم کشید بعد گفتم شوخی کردم ببخشید حتی صدتا بوسش کردم رفتم بغلش کردم گازش گرفتم رفت دسشویی اولش لامپو‌خاموش کردم ک شوخی کنم بعدشم درو باز کردم زل زدم بهش انکار نه انگار خاک بر سرم هر روز مگه میشه دعوا باشه ناراحتی باشه😭نمیدونم چرا اینطوری شدم حس میکنم سنگینیه دعاست همشم تقصیر زنعمومه همیشه میگه فلانی (من) برای میثمه (فک کنم خواهرزاده شه کثافت) همیشه هم شوهرم نفرین میکرد اهل جادوعه میگم شاید دعا نوشته منو شوهرمو جداکنه خیلی میترسم اخه شوهرم هیچوقت اینطوری نمیشد همیشه حداقل ی نگاهو میکرد ولی الان انگار وجودندارم

نمیدونم خبرمرگم چرا اون زرو زدم

بنظرتون دلش شکست

حالم بده نشده ی شب اوکی باشم خدایا

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم که کنترل هیچیتو نداری. حالا خودت قیافت چطوره عکستو بزار ببینیم. فردا روزی اونم پررو شد برگشت تو روت ازت ایراد گرفت نیای تاپیک بزنی حس قربانی بگیری ها به خودت. 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بی عقلی خودتونو گردن دعا و جادو نندازید توروخدا طرف لبه ی پرتگاهه هلش میدی ته دره بعد میگی وا چرا سقوط کرد پس مگه من چیکار کردم 😶

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )