2777
2789

من خیلی فکر میکنم بیش از حد شبا از افکارم خوابم نمیبره به خیلی چیزها به خصوص مرگ یا پیر شدن از زندگی سیرم دیگه نمیخوام باشم نه به دلیل سختی به دلیل اینکه بدون خواست خودم اومدم به دنیا و مجبورم زندگی کنم و برا کوچکترین کارا اون دنیا بازخواست میشم اگه قراره که سر هرچیزی عذاب بکشم حاضرم کلا نباشم متولد نمی‌شدم بزرگترین ارزومه که محقق نمیشه ازون ور از مرگ میترسم داستانای کسایی رو شنیدم که تو سردخونه زنده شدن میگن بغضی از افراد به دلیل شوکی که از سرما بهشون وارد میشه بعد مرگ زنده میشن که یکی از اشناهای همکار بابام بر اثر فوت کرونا تو سردخونه زنده میشه از مرده ها میترسم اگه بعد مرگ زنده شم چی؟ تو سردخونه ای که پر از مردست! حتما دوباره در جا از ترس مرده ها سکته میکنم ازون بر از پوسیدن میترسم در حدی شده هرکی رو که میبینم پوسیده شدن جسمشو تصور میکنم خیلی ترسناکه! حتی از بدن خودم میترسم و به اندامم که نگاه میکنم پوسیده شدنمو تصور میکنم که خیلی ترسناکه دارم دیوونه میشم یه مدت بود ازین افکار دور شده بودم که دیشب تو روضه امام حسین ع شیخه میگفت مردار انسان کریه ترین و زشت و گندیده ترین و بدبوترین موجوداته و هممون بی ارزشیم  دوباره اون افکارم برگشته دیشب از ترس خوابم نبرد تا صبح تصمیم دارم اعضای بدنمو اهدا کنم بعد مرگم زنده نشم مخصوصا تو قبر وای تصورشم میترسونتم کارم شده گریه از سر ترس :) اگه خوندین نظر بدین چه کنم از شر افکارم خلاص شم

تصور میکنم تو یک قبر سه طبقه چال کردنم که دوتا جسد بالا سرم در حال پوسیدنن و بوی گند میدن اگه در اون حالت زنده بشم چی؟ خیلی ترسناکه تازه از ترسم درباره قیامت و برزخ و اونجاها نگفتم خیلی از خدا و مرگ میترسم :) 

اسی داری با خودت چیکار میکنی؟

روح و روانی برات میمونه؟

خیلی افکار منفی داری 

ادم ب امید زنده اس 

کتاب بخون و ورزش بکن 

بزرگترین نعمت همینه ک از مرگمون خبر نداریم 

این افکار از خودت دور کن اینجوری هیچ لذتی نمیبری از زندگیت 

خدا خیلی مهربونه خییییلی همیشه دستتو میگیره😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعد مرگ که زنده نمیشیم خیالت راحت سرد خونه هم خب ترسناک نیس یه اتاقه یه ذره سرده تو پاشی در بزنی میارنت بیرون اما عمرا دیگه آدم پاشه تو قبرم که آدم زنده نمیشه فکر کن چند روز تو سردخونه باشی بعد تو گور زنده بشی امکانش صفره اما خب اینکه میپوسیم آره منم دلم خیلی میسوزه واسه بدنم و بدن عزیزانم😔 و اینکه به زور اومدیم به زورم میکشنمون اینم واقعا عدالت نیس و همچنین بدترینش به نظرم قبل مرگه که معلوم نیس چه بلایی سرمون میاد که میمیریم چون آدم شیک و مجلسی که نمیوفته بمیره حتما قبلش یه بلای مهیبی سرش اومده، منم یه تاپیک در این باره زدم اگه دوست داشتی برو بخون ولی فکر کنم بیشتر روحیت خراب بشه چون اون تاپیک منم به هیچ نتیجه ای نرسید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه ویدیویی دبدم از یه آقای شاعری که متاسفانه اسمش یادم نیست

میگه از مرگ نترسید،مرگ زمانی میاد که شما نیستید،وقتی بیاد تو تو اون لحظه نیستی که ازش بترسی

هنگام تولد هم از جایی اومدیم که پناهگاهمون بود و بهش خو کرده بودیم

مرگ هم همونه،ما داخل رحم بزرگتری هستیم و قراره تولد جدیدی داشته باشیم

شاید باورت نشه،خوابیدن روی خاک نرم و رها شدن از غم غصه و بدو بدو کردن این دنیای سخت و بیرحم،بنظرم خیلی لذت بخشه

برگشتن بدنت به خاک که جایگاه اصلیشه

خیلی زیباست

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
تصور میکنم تو یک قبر سه طبقه چال کردنم که دوتا جسد بالا سرم در حال پوسیدنن و بوی گند میدن اگه در اون ...

چون ترسناک جلوه دادن 

فیلم چه رویاها که می آیند و انیمیشن روح و ببین کلا در این موارد تحقیق کن میفهمی سخت در اشتباه بودی

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
تصور میکنم تو یک قبر سه طبقه چال کردنم که دوتا جسد بالا سرم در حال پوسیدنن و بوی گند میدن اگه در اون ...

عمرا زنده نمیشی چجوری میخوای زنده بشی آخه😅 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...