2777
2789

شیر  و نشاسته درست کن بده بخوره درست میشه 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش بارهنگ و بادوم درس کن

بادوم بزار تو اب جوش

پوستاشو بکن

رنده کن

یه قاشق چایخوری پر بهش بارهنگ اضافه کن،ابجوش بریزتو لیپانت و یکم نبات یا عسل طبیعی بزن

کم کم بده بخوره

خوب خوب میشه

میتونی وند بار درس کنی تا کامل خوب شه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

آخه الان چهار روزه بنظرت با این خوب میشه ؟!خیلی نگرانم نمیدونم چرا همش مریض میشه

اره احتمالا درست میشه 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
روتارین چیه؟

پودر روتارین نوعی مکمل گیاهی است که برای درمان سرفه‌های مزمن، رفع گرفتگی صدا، تسکین التهاب ریه، رفع عفونت و میکروب گلو و بهبود التهاب تارهای صوتی به کار می‌رود. روتارین تاثیری در درمان کرونا ندارد و صرفا می‌تواند علائم کرونا را بهبود بخشد.

داره مرریض میشه پسر متم چند روز صداش گرفته بود یهو ریخت بیرون سرفه ابریزش سینش صدا میده دیردز بردم د ...

آخه تازه دوره آنتی بیوتیکش تمام شده ده روز پیش مخملک گرفته بود آنتی بیوتیک بش دادن و سه روزه تمام شده