2777
2789
عنوان

زندگی فانتزی من😐🤣

292 بازدید | 17 پست

همیشه و هرشب یه رویا رو ادامه میدم با یه مرد جنتلمن غیرتی خوشتیپ پولدار از اشنایی تا ازدواج تا حامله شدن تا قهر و تا طلاق اخرشم میگم توف که قوه تخیل درست حسابی هم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یک بیماریه

یه اسم خارجی هم داره یادم نیست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حتی خیانتش و چیزای خیلی خیلی بد

حالا که داری داستان بافی میکنی اقلا به خیانت و قهر و این چیزا فکر نکن .به چیزای خوب فکر کن و با داستانهات شاد باش.  

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اون منه 🤣🤣

حالا من احساس میکنم دوباره با کسی اشنا میشم اون میاد بهم پول میدهدماغم عمل میکنم دندونام درست میکنم ژل میزنم وکلی هزینه بعد برام فیدلیتی میخره بعد خیلی ادم به روزیه اصلا کارم نداره برم هرجا و۰۰۰

حالا من احساس میکنم دوباره با کسی اشنا میشم اون میاد بهم پول میدهدماغم عمل میکنم دندونام درست میکنم ...

عه من کاملا برعکسم یه مرد غیرتی منو تو خونه زندان میکنه از ترس اینکه منو از دست بده تصور میکنم🤣