2777
2789
عنوان

اگه خدا بخواد فردا میریم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 61 پست
پسر من گلاب به روت 2 ماه اسهال میرفت آزمایش اینا دادیم هیچی نبود بعد یهو بعد 2 ماه خودش خوب شد

ایشالله تنش همیشه سالم باشه

خداکنه دخترمنم زودی خوب بشه

خسته ام

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

تورو به خودش قسم برا من خیلی دعا کن ،چند ساله باهام قهره نمی طلبه منو ،رو سیاهشم 😭😭😭😭😭برا نی نی ...

فدات عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت میشه 

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله تنش همیشه سالم باشه خداکنه دخترمنم زودی خوب بشه خسته ام

قربونت انشالله

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
خداکنه بخاطر جلب توجه باشه فرداباز وقت دکتر داره میترسم یموقع براش اندوسکوپی بنویسن😔خیلی میترسم

خدانکنه نه اندوسکوپی سخته حتی اگه نوشتنم نبریا،،،انشالله طوریش نیست یه مدت گرمیجات بهش بده ببین شاید فرق کرد

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

همه اونایی که واسه مریضاتون التماس دعا داشتید انشالله امام رضا شفاشونو میده منم لایق باشم دعا میکنم اونایی که منتظرید واسه نی نی منم درد انتظارو کشیدم انشالله امام رضا چواب دلای منتظرتونو میده انشااله همرو میطلبه

لطفا برای شفای برادرزاده.منم دعا کن عزیزم.یه دنیا ممنونتم

چشم عزیزم انشالله زودتر خوب میشه

تورو به خودش قسم برا من خیلی دعا کن ،چند ساله باهام قهره نمی طلبه منو ،رو سیاهشم 😭😭😭😭😭برا نی نی ...

وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،همه منتظرا انشالله زودی مامان شن ودیگه ازاین امضاها نبینم😭😭

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خدانکنه نه اندوسکوپی سخته حتی اگه نوشتنم نبریا،،،انشالله طوریش نیست یه مدت گرمیجات بهش بده ببین شاید ...

ممنون

فکرش دیونم میکنه

الان چندروزه فقط گرمیجات میدم

توکل بخدا

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،هم ...

انشالله

منم دلم تنگه سلام منم برسون ان شاالله پسرت خوب میشه سفرتم بیخطر باشه  ان شاالله دسته جمعی بریم ...

قربونت عزیزم انشالله قسمت همه

وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،هم ...

خدا پسرتو برات نگه داره عزیزدلم خیلی لطف کردی مهربونم مرسی ،و انشالله خدا از زبونت بشنوه هیچ زنی رو منتظر فرزند نذاره

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
خدا پسرتو برات نگه داره عزیزدلم خیلی لطف کردی مهربونم مرسی ،و انشالله خدا از زبونت بشنوه هیچ زنی رو ...

قربونت عزیز دلم ممنون،الاهی آمین انشالله بزودی خبر بارداریتو اینجا میشنوم