محدثه68 مدیر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 عنوان اگه خدا بخواد فردا میریم مشهد | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 61 پست سلام دوستای گلم اگه خدا بخواد فردا راهی مشهد میشیم قسمت همتون بشه انشالله واسه همه منتظرا مخصوصا منتظرای نی نی سایت اگه لایق باشم دعای فراوان میکنم. من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞 1396/06/12 | 00:41 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39255 پسر من گلاب به روت 2 ماه اسهال میرفت آزمایش اینا دادیم هیچی نبود بعد یهو بعد 2 ماه خودش خوب شد ایشالله تنش همیشه سالم باشهخداکنه دخترمنم زودی خوب بشهخسته ام باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 تورو به خودش قسم برا من خیلی دعا کن ،چند ساله باهام قهره نمی طلبه منو ،رو سیاهشم 😭😭😭😭😭برا نی نی ... فدات عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت میشه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
zibaye_khofte عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 2386 فدات عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت میشه فدات عزییزم 😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 ایشالله تنش همیشه سالم باشه خداکنه دخترمنم زودی خوب بشه خسته ام قربونت انشالله من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
pri-f عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 3721 خداکنه بخاطر جلب توجه باشه فرداباز وقت دکتر داره میترسم یموقع براش اندوسکوپی بنویسن😔خیلی میترسم خدانکنه نه اندوسکوپی سخته حتی اگه نوشتنم نبریا،،،انشالله طوریش نیست یه مدت گرمیجات بهش بده ببین شاید فرق کرد دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
ضحی1511 عضویت: 1395/10/10 تعداد پست: 4318 لطفا برای شفای برادرزاده.منم دعا کن عزیزم.یه دنیا ممنونتم أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايتكننده بندهاش نيست
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 همه اونایی که واسه مریضاتون التماس دعا داشتید انشالله امام رضا شفاشونو میده منم لایق باشم دعا میکنم اونایی که منتظرید واسه نی نی منم درد انتظارو کشیدم انشالله امام رضا چواب دلای منتظرتونو میده انشااله همرو میطلبه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 لطفا برای شفای برادرزاده.منم دعا کن عزیزم.یه دنیا ممنونتم چشم عزیزم انشالله زودتر خوب میشه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
pri-f عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 3721 تورو به خودش قسم برا من خیلی دعا کن ،چند ساله باهام قهره نمی طلبه منو ،رو سیاهشم 😭😭😭😭😭برا نی نی ... وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،همه منتظرا انشالله زودی مامان شن ودیگه ازاین امضاها نبینم😭😭 دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39255 خدانکنه نه اندوسکوپی سخته حتی اگه نوشتنم نبریا،،،انشالله طوریش نیست یه مدت گرمیجات بهش بده ببین شاید ... ممنونفکرش دیونم میکنهالان چندروزه فقط گرمیجات میدمتوکل بخدا باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،هم ... انشالله من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
مامان_کیان2 عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 778 منم دلم تنگه سلام منم برسون ان شاالله پسرت خوب میشه سفرتم بیخطر باشه ان شاالله دسته جمعی بریم کربلا
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 منم دلم تنگه سلام منم برسون ان شاالله پسرت خوب میشه سفرتم بیخطر باشه ان شاالله دسته جمعی بریم ... قربونت عزیزم انشالله قسمت همه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
zibaye_khofte عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 2386 وایی امضات دلمو لرزوند،،،الان به پسرم شیر میدم پسرم سید هستش به جدش قسمش دادم دامنتو سبز کنه گلم،،هم ... خدا پسرتو برات نگه داره عزیزدلم خیلی لطف کردی مهربونم مرسی ،و انشالله خدا از زبونت بشنوه هیچ زنی رو منتظر فرزند نذاره 😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
pri-f عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 3721 خدا پسرتو برات نگه داره عزیزدلم خیلی لطف کردی مهربونم مرسی ،و انشالله خدا از زبونت بشنوه هیچ زنی رو ... قربونت عزیز دلم ممنون،الاهی آمین انشالله بزودی خبر بارداریتو اینجا میشنوم دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا