2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

240 بازدید | 4 پست

برای آزمون تربیت بدنی ثبت نام کردم

نمی‌دونستم باید مدارکی ام بارگذاری کنم تو سایت 

هیچی نمی‌دونستم فکر میکردم همه چی تو سایت سازمان سنجش هست نیاز نیست کاری کنم

الآنم وقت بارگذاری مدارک تموم شده

باید چیکار کنم 

این آخرین امیدم بوددددد

توروخدا اگه کسی چیزی می‌دونه بهم بگه 

دارم گریه میکنم 😭😭

🔴 اطلاعیه تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به رشته علوم ورزشی و رشته های گروه آزمایشی هنر درآزمون سراسری سال 1403

◀️ پيرو اطلاعيه به تاریخ 1403/04/12در خصوص اعلام زمان برگزاری، نحوه‌ دریافت كارت‌ و اعلام علاقه مندی به رشته های دارای آزمون عملی (رشته علوم ورزشی و رشته های گروه آزمایشی هنر) در آزمون سراسری‌ سال 1403، به اطلاع مي‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن‌دسته از داوطلباني كه تا تاریخ 1403/04/22موفق به پرداخت هزینه و اعلام علاقه مندی به آزمون عملی رشته های فوق نشده اند، ترتيبي اتخاذ شده است كه بتوانند تا پايان روز یکشنبه به تاريخ 1403/04/24 نسبت به اعلام علاقه مندي اقدام کنند. لذا داوطلبان، ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق مندرجات اطلاعيه فوق، به سامانه جامع آزمون سراسری سازمان ملي سنجش و ارزشيابي نظام آموزش کشور مراجعه و نسبت اعلام علاقمندي خود اقدام کنند.

🔗 @MoallemanNews

🔴 اطلاعیه تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به رشته علوم ورزشی و رشته های گروه آزمایشی هنر درآزمون سراسری ...

اعلام علاقه مندی کردم

کدشو زدم ثبت کردم

ولی نمی‌دونستم باید مدارکی ام تو سایت بارگزاری می کردم

دارم سکته میکنم آخرین امیدم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴 اطلاعیه تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به رشته علوم ورزشی و رشته های گروه آزمایشی هنر درآزمون سراسری ...

ینی نیاز نیست چیزی بزنم تو سایت؟

تروخدا چیزی میدونید بهم بگو ببینم چه خاکی سرم شده