2777
2789
عنوان

دلیل بی حال شدن دخترم

632 بازدید | 52 پست

اول بگم دخترم ده ماهشه

از ظهر اب مون قطع بود،کولر کار نمی کرد و خونه جهنم شده بود

ناهارشو دادم،دو پیمانه شیرخشک خورد،دو ساعت خوابید

بیدار که شد باهاش بازی کردیم ،اتاق بودم شوهرم گفت بدو بیا بچه داره از هوش میره،از جاش بلند شد با گریه سمتم اومد،چشماشم داشت بسته میشد،خیلی هول کردم ،مغزم کار نمی کرد چرا اونجوری شده،سریع بهش شیر دادم و یه موز دادم خورد،بعدش کلی اب خنک دادم

حالش بهتر شد،این اتفاق ساعت ۶ عصر افتاد

بنظرتون از بی آبی بود یا هوای گرم یا قند خونش افتاده بود؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گرما بوده احتمالن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببر دکتر اسی

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
این حالتش فقط واسه یه دقیقه بود،بهش شیر و موز و اب دادم سرحال شد،بلند شد شیطنت کرد

رنگش پرید ؟

گرما زده گی سریع خوب نمیشه ها....شاید ترسیده شاید هم حشره ایی نیشش زده ؟.....اب و موز و شیر رو با ولع میخورد؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻