2777
2789
عنوان

خواب امام حسین

328 بازدید | 12 پست

بچه ها خواب دیدم ی روز قبل محرم که امام حسین میگن بهم بیاید چرا نمیااید؟ بیایید 

با مهربونی هم ‌میگفتن و دعوت میکردن 

یعنی کجا برم؟  کربلا یا مراسمات ... چیکار کنم یعنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواب دیدم یه نذری بزرگه برای امام حسین سفره چیدن و منم داشتم سبزی میزاشتم تو سفره 

چند ماه پیش

نمیدونم تعبیرش چیه 

اما خوشحال بودم و چادر داشتم درحالی که چادری نیستم 

Go big meri

عزیزم❤

خوش به سعادتت شخصا دعوتت کرده

فردا به اولین مراسمی ک ازایشون برخورد کردی برو داخل 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

فقط میتونم بگم خوش به حالت اصلا از این خوابا ندیدم نمیدونم چیکار کردم که این چیزا نصیبم نمیشه

بیشتر به کیفیت خواب ربط داره عزیزم اون هه حتما به خوابت میان مخصوصا اگه صداشون کنی ولی شاید تو یادت نمیمونه 

من کلی گناه دارم ولی دلم باهاشون با وجود گناه هام ...و اینکه دلم خیلی زیاد هرچقدر بگی شکسته  شاید به این خاطر که هرروز گریه میکنم و دلم شکسته به خوابم اومدن تا ناامید تر از این نشن 

بیشتر به کیفیت خواب ربط داره عزیزم اون هه حتما به خوابت میان مخصوصا اگه صداشون کنی ولی شاید تو یادت ...

نمیدونم چی بگم ، خیلی صداشون کردم ، خیلی ازشون خواستم ولی هیچی نشد 😔 

دلمو خیلی شکسته خیلیم ناامید شدم اما برگشتم چون چاره دیگه ای نداشتم 

مهم نیست ، دیگه دارم عادت میکنم 

منم دعا کن عزیزم 

نمیدونم چی بگم ، خیلی صداشون کردم ، خیلی ازشون خواستم ولی هیچی نشد 😔 دلمو خیلی شکسته خیلیم ناامید ش ...

برای من هم نتیجه دنیوی حاصل نشده عزیزم  

اون ها حتما چیز هایی رو میدونم که ما نمی دونیم 

پارسال موقع ماه رمضان دعا کردم امام زمان رو بشناسم

یک یا دوماه بعد خواب ایشون رو دیدم ...اونم چه خوابی ....

اونا هستند   اما گاهی هیچ کاری برای ما نمیکنند و این هم حتما حکمتی داره 

الان دارم این حرف ها دو برات میزنم اما گاهی  که اینهمه فشار و سختی هجوم میاره به قلبم کفر هم میگم ! من خیلی افسرده و دل شکسته و ناامیدم  ... اما این خواب ها رو دیدم 

پس اون ها هستند  ...نماز شب بخون و هدیه کن بهشون و ازشون بخواه همیشه کنارت باشند