2777
2789
عنوان

بهم کمک کنید از زندگیم لذت ببرم

207 بازدید | 34 پست

لذت بردن رو بلد نیستم همش یه غمی تو دلمه

خداروشکر به اندازه خودمون داریم نمیگم ثروتمندیم ولی نعمت های  زیادی برای لذت بردن و خوشحالی دارم  مثل خیلیا

خانواده سلامتی... 

ولی نمیدونم چرا خوشحال نیستم😥

کفه ترازو غم ها همیشه سنگین تره

واسه یه چیز کوچیک کلی غصه میخورم ولی واسه چیزای خوب انقدر خوشحال نمیشم چرا😭

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خوشحالی و شادی و خوشبختی درون شماست نه در شرایط های بیرونی....باید وجود درون خودتونو ببینید..

یه چیزایی از گذشته تو وجودم مونده یه سری غصه ها... 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم ، این حس انگاری خاموش شده ، منم هیچی خوشحالم نمیکنه ، گاهی دیگران رو میبینم که با کلی هیجان شام میرن بیرون یا کلی ذوق دارن برای خرید یه گوشی ، خونه یا ماشین … برام خیلی غریبانه ست ! 

🚶🏻‍♂️I AM
منم همینطورم.ناراحتم ولی نمیدونم چرا

من یه چیز کوچیک مسخره کلی ناراحتم میکنه درصورتی که به کسی بگم علت ناراحتیم چیه خندش میگیره

یه چیزایی از گذشته تو وجودم مونده یه سری غصه ها...

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید...

درک میکنم ، این حس انگاری خاموش شده ، منم هیچی خوشحالم نمیکنه ، گاهی دیگران رو میبینم که با کلی هیجا ...

من ذوق میکنم واسه اینا ولی غصه هم خیلی خیلی عمیق تر از این ذوق کردناس

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقای ...

چقدر قشنگ حرف میزنی ❤️

من یه چیز کوچیک مسخره کلی ناراحتم میکنه درصورتی که به کسی بگم علت ناراحتیم چیه خندش میگیره

دقیقا.خیلی زود ناراحت میشم ولی اصلا به روم نمیارم.کافی یه نفر رفتارش باهام بد شه کل ذهنم مشغول اینه که فلانی چرا با من بده

« آنکه یک بار از مرامش نیش خوردی را نبخش!پوست اندازی چه تغییری دهد در ذات مار..؟ »
دقیقا.خیلی زود ناراحت میشم ولی اصلا به روم نمیارم.کافی یه نفر رفتارش باهام بد شه کل ذهنم مشغول اینه ...

سختی ها و ناراحتی های گذشته خیلی تاثیر داره...