2777
2789

انگار تنهایی نمیتونم زندگی کنم و احساس بدی دارم 

منظورم یه دوست جنس مخالفه(پسر)

چ کتابی بخونم ک مشکلم برطرف شه باید چیکار کنم؟

اکثرا همه همین حسو دارن   مخصوصا خود من ک همین الان با شوهرم دعوا کردم  دلم میخواد یکی بود بهش میگفتم چجوری اذیتم کرده و خالی شم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نیروی حال از اِکهارت تله رو بخونید و یادتون نره هیچ وقت برای به دست آوردن کسی یا چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..

ادما همه به هم نیاز دارن .مگه میشه ادمی باشه بگه من به هیچکس نیاز ندارم اگرم بگه مطمئن باش ته دلش این نیست

خدا ادمارو جفت افریده ادما همه نیاز به همدم دارن الکی رو خودت عیب نذار

چیزی که اینجا مهمه اینه که نذاری این احساس نیاز باعث شه تو بری سمت ادمی که سمی هست و وارد رابطه ای بشی که در حد تو نیست

اینه که مهمه

نه صرفا خود احساس نیاز

اکثرا همه همین حسو دارن مخصوصا خود من ک همین الان با شوهرم دعوا کردم دلم میخواد یکی بود بهش میگفت ...

وقتی دعوامیکنین، هی دوست داری برگردی ازش عذر خواهی کنی حتی اگر مقصر اون باشه؟و ترس از دست دادنشو داری؟