من خیلی آدم ساده و بی شیله پیله ای هستم تا حالا خیلی ها سرم شیره مالیدن حتی نزدیکتریییین اطرافیانم ازین ویژگیم سوءاستفاده کردن و منو تیغ زدن😭حتی خالم حتی همسرم بهم خیانت کرد میگم خدایا من طاقت دیدن این آدمای ظالم و مکار رو ندارم من مال این دنیا نیستم😭😭😭
منم از این نظر که برای همه خوب میخوام با شما مشترکم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم از این نظر که برای همه خوب میخوام با شما مشترکم.
اره منم خوبی همه رو میخوام اما الان ذوق دلم کور شده هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی سرحالم نمیاره حسام همه کور شدن ،همه اینا مقصرش همسرم هست عاشقش بودم عاشق واقعی ولی نامرد بلد بود چجوری عشق رو تبدیل به نفرت بکنه😭😭
اره منم خوبی همه رو میخوام اما الان ذوق دلم کور شده هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی سرحالم نمیاره حسام همه ...
با امام زمان با امام حسین درددل کنین. برای ظهور امام زمان دعا کنین.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دلم امشب خیلی شکسته عزیزم برام دعا کن از خدا بخواه حال دلم رو خوب بکنه💔
حاجت روا باشین و در آرامش باشین به حق قرآن و اهل بیت.
عزیزم امثال تو فرشته هستن ما هم خانواداگی آدمای ساده تی هستیم که زندگی تو جامعه گرگ الان برامون سخته. خیلی هم سخته ولی خدا با ساده دلان و خوشنیتها ست عاقبت از ماست شک نکن