2777
2789
عنوان

من برای این دنیای پر از دورویی وکلک و حیله ساخته نشدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 32 پست

منم از این نظر که برای همه خوب میخوام با شما مشترکم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه باید گرگ باشی و اگه روحیه ات قبول نمیکنه باید بکشی کنار وگرنه صدمه میبینی

چجوری کنار بکشم بخدا من یه گوشه فقط نگاه میکنم این آدمان ولکن من نیستن 

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
منم از این نظر که برای همه خوب میخوام با شما مشترکم.

اره منم خوبی همه رو می‌خوام اما الان ذوق دلم کور شده هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی سرحالم نمیاره حسام همه کور شدن ،همه اینا مقصرش همسرم هست عاشقش بودم عاشق واقعی ولی نامرد بلد بود چجوری عشق رو تبدیل به نفرت بکنه😭😭

اره منم خوبی همه رو می‌خوام اما الان ذوق دلم کور شده هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی سرحالم نمیاره حسام همه ...

با امام زمان با امام حسین درددل کنین. برای ظهور امام زمان دعا کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من خودمو اینجوری گول میزنم که هنوز روحم رو به شیطان نفروختم

دقیقا نمی‌خوام بد باشم نمی‌خوام شرمنده روح خودم باشم الان سرم بالاست پیش خودم ولی نمیدونم چرا اینقدر بهم فشار میاد ازین حجم بدی و شر

با امام زمان با امام حسین درددل کنین. برای ظهور امام زمان دعا کنین.

دلم امشب خیلی شکسته عزیزم برام دعا کن از خدا بخواه حال دلم رو خوب بکنه💔

حاجت روا باشین و در آرامش باشین به حق قرآن و اهل بیت.

وای منم دقیقا مثل توام شوهر بی وجدانم اینکارو باهام کرد کاش یه جایی میرفتم هیچکش منو نمیشناخت امشب دارم جون میدم

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

عزیزم امثال تو فرشته هستن ما هم خانواداگی آدمای ساده تی هستیم که زندگی تو جامعه گرگ الان برامون سخته. خیلی هم سخته ولی خدا با ساده دلان و خوشنیتها ست عاقبت از ماست شک نکن

وای منم دقیقا مثل توام شوهر بی وجدانم اینکارو باهام کرد کاش یه جایی میرفتم هیچکش منو نمیشناخت امشب د ...

منم فقط میخام دور بشم از آدما