2777
2789

توروخدا بگید چطور بمیرم  😭من اصلا تحمل درمان هیچی ندارم😭 خیلی درد دارم کاش سالم بودم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرطان خون امونمو بریده

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
از کِی فهمیدی؟

تحت درمانم ۹ روزه 

فقط اینو بدون ما خودمون زندگیامونو انتخاب کردیم واسه اینکه از زندگی که داشتیم و مکانی که بودیم به یه مکان بهتر بریم شرطش هم اینه که از این دنیا عبور کنیم از جهان قبل از تولد که بهش عالم ذر میگن به یه جهان خیلی قشنگ تر بریم 

روح تو به قدری قدرتمند بوده که تونستی این زندگی رو انتخاب کنی 

اینو بدون هرکس درد و رنجش بیشتره قدرت روحش بیشتره میدونستی که میتونی تحملش کنی این دردتو پس انتخابش کردی این برات یه امتحانه امتحانی که باید ازش سربلند بیرون بیای 

هممون دیر یا زود میمیریم ولی کیفیت دنیای بعدیمونو اعمالمون طرز فکرمون رقم میزنه

به خودت مسلط باش این برهه از زندگیتو با موفقیت طی کن 

سرطان خون امونمو بریده

عزیزم شما استرس داری خیلی سمه نباید خودتو ببازی یکی از اقوام همسرم سرطان خون داشت یه دختر خانم خوب وریلکس تحت نظر پزشک بود حالشم خوبه خوبه ازدواج کرد الانم یه دختر خوشگل داره این حجم از استرس براتون سمه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

وای😔😔😔😔😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹