2777
2789
عنوان

مامان های نی نی دار بیان

71 بازدید | 18 پست

سلام قراره خاله بشم لطفا راهنماییم کنید یکشنبه آبجیم بستری میشه منم باید برم پیشش نمی دوم چی ببرم چیکار کنم چقد طول میکشه اولین بارشه منم تا حالا همراه زن باردار نشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

مبارک باشه به سلامتی❤

خوراکی های شیرین ببر براش💞

اگه دختره  و تو بیمارستان میخوای هدیه بدی ،  برای نی نی گوشواره بگیر 😍😍

زایمانش سزارینه؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

الان كه نبايد بري البته اگه اتاقش ال دي ار هست فرق داره 

طبيعيه يا سزارين 

بيمارستانش خصوصيه يا دولتي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
سلام عزیزممبارک باشه به سلامتی❤خوراکی های شیرین ببر براش💞 اگه دختره و تو بیمارستان میخوای هدیه بدی ...

سلامت باشید 🥰❤️

نه بچه پسره مامان بابام براش کادو میبرن خودش گفته خرما و نبات و کشمش اینا ببرم به جز اینا چی دیگه ببرم یا اینکه چقد طول میکشه بچه بدنیا بیاد 

الان كه نبايد بري البته اگه اتاقش ال دي ار هست فرق داره طبيعيه يا سزارين بيمارستانش خصوصيه يا دولتي

اتاقش رو نمی دونم هنوز درد هم نداره احتمالا طبیعی باشه و بیمارستان‌ دولتیه

سلامت باشید 🥰❤️نه بچه پسره مامان بابام براش کادو میبرن خودش گفته خرما و نبات و کشمش اینا ببرم به جز ...

همین کافیه گلم😍

اگه سزارینه یه ربع تا نیم ساعت

یه ساعتم تو ریکاوری میمونه

بعدش بخش

اتاقش رو نمی دونم هنوز درد هم نداره احتمالا طبیعی باشه و بیمارستان‌ دولتیه

خرما و ابميوه طبيعي همراهش كنيد 

شمام چون دولتيه تا قبل زايمان نميزارن مگه اون اتاقي كه گفتم بعد اونم كمپوت و خب وسايل بهداشتي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خرما و ابميوه طبيعي همراهش كنيد شمام چون دولتيه تا قبل زايمان نميزارن مگه اون اتاقي كه گفتم بعد اونم ...

وسایل بهداشتی دقیقا چی مثلا پوشک بچه و نوار بهداشتی و دستمال مرطوب؟ 

آها مرسی ولی گمونم طبیعی باشه اگه طبیعی باشه چقد طول میکشه سرپا بشه

طبیعی دردش حین زایمانه ، نگران نباشید انشاالله زود سرپا میشن❤