2777
2789
عنوان

خربوریدان

787 بازدید | 17 پست

سلام خربوریدان عزیز امید وارم که هرجا هستی سلامت و خوشحال باشی و بتونی سلامتیت رو به قول خودت با امید به دست بیاری   

راستش همینطور که داشتم چای میخوردم چشمم به تاپیکات خورد و بالاخره تصمیم گرفتم چیزی که از شخصیت تو توی این چند ساله فهمیدم رو به زبونم بیارم

خربوریدان عزیز تو شخصیت سعادتمندی داری منظورم از سعادتمند اینکه برای همه خیر میخوای و رشد هیچکس ناراحتت نمیکنه و حسادت نداری و از خوشحالی و ثرت و سواد و آرامش و هرچیز خوبه دیگه ایکه دیگران تو زندگی دارن لذت میبری و حسادت نداری و دلت خیلی بزرگه و درواقع آدم بزرگمنشی هستی حداقل توی سایت که اینطوری و مطمعنم که در حقیقت هم همینطوره و انرژیت برای خوشبختی دیگران اصلا منفی نیست و به نظرم  یکی از دلالیل نفرت اعضای سایت از تو همین مسعله حسود نبودن و برعکس سعادتمند بودن توهست 

خدا حفظتون کنه 

دوستدار تو محدثه ۱۳۸۴

چی شده مگه؟! 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درست گفتی من از ایشون خیلی چیزا یاد گرفتم مهمترین چیز مستقل و هوشمند بودن و همینطور  خیرخواهی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منم دوستشون دارم .شخصیت جالبی دارند . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )