2777
2789
عنوان

برای یادگیری مبتدی زبان

161 بازدید | 12 پست

چه کتابی رو پیشنهاد می کنید به صورت خود اموز؟ 

ممنون  بابت راهنماییتون 🙏❤

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

میتونی از کتاب های کانون زبان ایران شروع کنی

من تمام کلاساشو رفتم و مدرک گرفتم ولی کتاباشو توی کتاب فروشی ها به همه میفروشن. اولین کتابش اسمش RUN1 بود فک کنم بعد میری Run2 و... 

بپرسی ازشون اولین کتاب کانون زبان ایران کدومه بهت میدن

یه start هم داره که بیشتر abcd یاد میده اونو نمیخواد 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

از فمیلی وان شروع کن

ولی این کتاب ها وقتی بری کلاس ب درد میخوره

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینکه بخوای زبان زیر سطح پیشرفته رو به صورت خودآموز بخونی واقعا وقت تلف کردنه به دلایل مختلف.

اینکه یک کتاب رو بخونی و ببینی که متوجه میشی و مطالب جدید یاد می‌گیری اسمش یادگیری واقعی نیست.

یادگیری واقعی هر چهار مهارت(خواندن،نوشتن،شنیدن و خواندن)رو تقویت می‌کنه و شما گرامر و لعتی رو که یاد گرفتی موقع نوشتن و صحبت کردن استفاده می‌کنی. این اتفاق توی خودآموز خوندن نمیفته.

میتونی از کتاب های کانون زبان ایران شروع کنیمن تمام کلاساشو رفتم و مدرک گرفتم ولی کتاباشو توی کتاب ف ...

ممنونم ازتون ♥🌹🙏

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
عزیزم اینکه بخوای زبان زیر سطح پیشرفته رو به صورت خودآموز بخونی واقعا وقت تلف کردنه به دلایل مختلف.ا ...

دقیقا حرف منم همینه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

عزیزم اینکه بخوای زبان زیر سطح پیشرفته رو به صورت خودآموز بخونی واقعا وقت تلف کردنه به دلایل مختلف.ا ...

با نرم افزارم نمیشه؟ 

این آپ های یادگیری که هستش نمیشه؟ به نظرتون؟ 

دقیقا حرف منم همینه

با اپ های یادگیری نمیشه یاد گرفت به نظرتون؟ 

با نرم افزارم نمیشه؟ این آپ های یادگیری که هستش نمیشه؟ به نظرتون؟

بخوام حقیقتش رو بگم نه عزیزم

واقعا نیازه که یه استاد باتجربه کنار آدم باشه و معنای درست گرامر و جای استفاده صحیحش رو جا بندازه،ایرادات تلفظی رو رفع کنه،رایتینگ تصحیح کنه و…

ضمن اینکه مجبور می‌شی واسه امتحان بخونی و تمرین انجام بدی اما اکثر کسانی که خودآموز می‌خونن بعد از یه مدت رهاش می‌کنن

همه اینا توی کلای عمومی اتفاق میفته نیاز به کلاس خصوصی گرفتن نیست

شما فکر می‌کنین که یادگیری یعنی معنی فلان لغت رو بدونین یا جای بکارگیری فلان گرامر رو،اما این فقط یه دانش خفته هست.

دانش فعال و بدردبخور وقتیه که شما بصورت طبیعی موقع صحبت کردن یا نوشتن یه سری لغات یا گرامرها رو استفاده کنین

شما فکر می‌کنین که یادگیری یعنی معنی فلان لغت رو بدونین یا جای بکارگیری فلان گرامر رو،اما این فقط یه ...

منظورتونو فهمیدم عزیزم❤

ممنون بابت راهنماییتون 🙏❤

فدا عزیزمامیدوارم هر تصمیمی که گرفتین خیلی خوب پیش بره😍

مرسی عزیزم 

صحبتاتون خیلی کمکم کرد 

ازتون ممنونم 🙏🥰♥