2777
2789

من بچه اولمه نوه اولم هست اصلا تجربه نداریم هرکدومو بلدین راهنمایی کنین مرسی💋

1.تا چندساعت بعد زایمان نباید سرو تکون بدیم و صحبت نکنیم؟ 

2.تو این فاصله پس چجوری به بچه شیر بدیم؟ 

3.تو بیمارستان خود پرستارا پوشک بچه رو عوض میکنن؟ 

4.همون روز اول که بچه رو بردیم خونه باید حموم کنیم؟ 

5.توری وان حموم بدردتون خورد؟ 

6.تعویض لباس بچه خیلی کار سختیه؟ حس میکنم نوزاد نرمه سخته عوض کردنش

7.بعدهربار مدفوع باید نوزادو ببریم بشوریم؟ یا گاهی هم میشه با دستمال مرطوب تمیز کرد؟ 

8.فامیلمون بچشو تو روشویی دست شویی میشوره کثیف نیست این کار؟ 

یا علی💙

۸_لجنه لجن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سزارین بشی فک کنم ۲۴ ساعت 

نه باید همراه داشته باشی پوشک عوض کنه به خودت برسه خواهری مادری چیزی

من که برسم خونه حمومش میکنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فقط سوال 8یعنی واقعا نمی دونی؟

بنظرم منم خیلی کثیفه ولی میگه وقتی تنهام برام سخته هم بچه رو نگه دارم هم شیلنگ دست شویی رو و هم بشورمش

خب باید چجوری شست وقتی تنهاییم؟ 

یا علی💙

1اصلا کی گفته نباید تکون داد فقط نمیتونی بلند شی بشینی 

2همراهت میزاره رو سینت شیر میده

3خیر همراه

4بله میتونید حموم کنید

5نه بدرد نمیخوره

6نه راخته اتفاقا

7بشوری بهتره ولی بعضی وقتا که جایی بودی اینا میتونی دستمال مرطوب استفاده کنی 

8منم تو روشویی میشورم بعدش بشور روشویی رو چون تو دستشویی خطرناکه من یکی که نتونستم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اگه سزارین بشی فک کنم ۲۴ ساعت نه باید همراه داشته باشی پوشک عوض کنه به خودت برسه خواهری مادری چیزیمن ...

24 ساااعت نباید تکون بخوریم؟! فک نکنم اینقد باشه چون باید بلند شد راه رفت

همراه دارم مامانم هست ولی اونم یادش رفته یکمم فرزه ماشالا تو کارها میترسم عجله کنه

یا علی💙

بنظرم منم خیلی کثیفه ولی میگه وقتی تنهام برام سخته هم بچه رو نگه دارم هم شیلنگ دست شویی رو و هم بشور ...

عزیزم یا باید یکی پیشت باشه شلنگو بگیره یا باید تو روشویی بشوری 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
24 ساااعت نباید تکون بخوریم؟! فک نکنم اینقد باشه چون باید بلند شد راه رفتهمراه دارم مامانم هست ولی ا ...

احساس میکنم ۲۴ ساعت شنیدم میگن اگه این تایم و رعایت کنی بعدها دچار درد نمیشی من خودم میرم طبیعی 

فرز با حول فرق داره اگه فرزه با دست و پاست چیزی نمیشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

1اصلا کی گفته نباید تکون داد فقط نمیتونی بلند شی بشینی 2همراهت میزاره رو سینت شیر میده3خیر همراه4بله ...

مرسی عزیزم 

اینجا همه میگن تو روشویی کثیفه منم چندشم میشه نمیدونم باید چیکار کنم

یا علی💙