از همین ناراحتم که اصلا انگار دست خودم نیست، هرچی به خودم میگم مهم اینه سالم باشه و درست تربیتش کنم، ...
نه عزیزم. فکر میکنی. بذار دنیا بیاد. عزیزم شمام لابد عین من سر نداشتن دختر خیلی زخم زبان چشیدی. منم همینم و یه دونه پسر دارم و دیگه خدا بهم نداد. خواهر شوهرام هر دوش رو دارن خیلی بهم زخم زدن سر دختر نداشتن. اما پسرم همه دنیامه
از همین ناراحتم که اصلا انگار دست خودم نیست، هرچی به خودم میگم مهم اینه سالم باشه و درست تربیتش کنم، ...
من جنسیتش هم همونی بود که میخواستم باز تا چندوقت بعد تولدش اون حسی که مادرا دارن نداشتم.هرروز که بزرگتر میشد عشق منم بیشتر میشد یه روز بیدار شدم دیدم دنیا یه طرف دخترم یه طرف.نگران نباش عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂 نه عزیزم گفت معلوم نیست من اصرار کردم گفت ۱۵درصد احتمال داره که دختر باشه
خوب فرقی نداره که این جمله اساسا اشتباست.از صد درصد احتمال، ۱۵درصد دخترگفته پس ۸۵ درصد پسر میشه دیگه جنس سومی که نداریم.. حتی بیانش هم عکس گفته چون احتمال بیشتر رو اول میگن.مثلا میگن ۸۵درصد پسره