2777
2789
عنوان

مامانها جنسیت بچم اونی نشد که دلم میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 35 پست
از همین ناراحتم که اصلا انگار دست خودم نیست، هرچی به خودم میگم مهم اینه سالم باشه و درست تربیتش کنم، ...

نه عزیزم. فکر می‌کنی. بذار دنیا بیاد. عزیزم شمام لابد عین من سر نداشتن دختر خیلی زخم زبان چشیدی. منم همینم و یه دونه پسر دارم و دیگه خدا بهم نداد. خواهر شوهرام هر دوش رو دارن خیلی بهم زخم زدن سر دختر نداشتن. اما پسرم همه دنیامه

از همین ناراحتم که اصلا انگار دست خودم نیست، هرچی به خودم میگم مهم اینه سالم باشه و درست تربیتش کنم، ...

من جنسیتش هم همونی بود که میخواستم باز تا چندوقت بعد تولدش اون حسی که مادرا دارن نداشتم.هرروز که بزرگتر میشد عشق منم بیشتر میشد یه روز بیدار شدم دیدم دنیا یه طرف دخترم یه طرف.نگران نباش عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عجب مادری هستی برو بشین خدارو شکر کن که داری مادرمیشی،انتظار نکشیدی ببینی چقدر سخته

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

حس میکنم افسردگی زایمان گرفتی درسته هنوز زایمان نکردی ولی از ۴ ملهگی میشه شروع بشه

من خودم با اینک بچم دلبخواه خودم و شوهرم بود ولی تا سه ماهگی بچم حسی بهش نداشتم دوسش داشتماا ولی نمیدونم چم بود یه جوری بودم 

😂 نه عزیزم گفت معلوم نیست من اصرار کردم گفت ۱۵درصد احتمال داره که دختر باشه

خوب فرقی نداره که این جمله اساسا اشتباست.از صد درصد احتمال، ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۵درصد دخترگفته پس ۸۵ درصد پسر میشه دیگه جنس سومی که نداریم.. حتی بیانش هم عکس گفته چون احتمال بیشتر رو اول میگن.مثلا میگن ۸۵درصد پسره‌