2777
2789
عنوان

کبود شدن پشت لب نوزاد

3113 بازدید | 9 پست

سلام . پشت لب دختر نوزده روزم موقع گریه یا زور زدن کبود میشه بچه هام اینجوری نميشدن الان این اینجوری میشه نگرانم کرده 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار زاده من نارس به دنیا اومده بود وقتی گریه میکرد پشت لبش سبز میشد یا کبود دکتر گفت نفس کم میاره ...

دخترم طبق سونو تو 37 هفته بود که بدنیا اومد ولی کمتر بود تو 36 هفته بود 

برادر زاده من 6 ماه تموم کرده بود هفته اول 7 ماه به دنیا اومد خیلی زود به دنیا اومد بچه شما کامل کامل به دنیا اومده

ولی حتما به دکتر بگو شاید دلیل دیگه ای داشته باشه

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

عزیزم زایمان کردی،قدمش مبارکه خدا حفظش کنه

نگران نباش خانومی پسر منم اینطوری میشد به مرور زمان خوب میشه بجست دیگه نفسش کمه دکترش گفت عادیه 

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
برادر زاده من 6 ماه تموم کرده بود هفته اول 7 ماه به دنیا اومد خیلی زود به دنیا اومد بچه شما کامل کام ...

حتما دکتر ميبرمش تقریبا پنج روزی میشه متوجه شدم حالا اگر قبلش اینجور بود ندیدم . ميگفتم شاید طبیعی باشه حالا دیدم طول کشید نگران شدم

عزیزم زایمان کردی،قدمش مبارکه خدا حفظش کنه نگران نباش خانومی پسر منم اینطوری میشد به مرور زمان خوب ...

مرسی عزیزم . خدا عزيزانت حفظ کنه 

انشاءالله که چیزی نباشه استرس گرفتم

مرسی عزیزم . خدا عزيزانت حفظ کنه  انشاءالله که چیزی نباشه استرس گرفتم

نه گلم اصلا نگران نباش ببرش دکتر خیالت راحتشع،منم نگران بودم بعد دیدم الکیه قول میدم ببری دکتر بگه طبیعیه

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا