2777
2789

من آدم خیلی معتقدیم

اما هر چی دعا میکنم و تو شب های محرم قبل از خدا خواستم ی نفر شفا بگیره نگرفت 

چرا اخه... اگه میگید حکمت داره اخه حکمت چی وقتی ی نفر عذاب میکشه ی نفر ن ی خانواده

توروخدا ج بدید دارم میترکم

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

بقران من دیدم   تو حرم امام رضا   بچه نابینا رو زمین ول میخورد  یهو چشماش باز شد     یا حسین هنوزم که یادم میوفته موهای تنم سیخ میشه    یعو جیغ و داد   عموی بچه گرف انداخت گردنش فرار میکرد و بچه رو دور میکرد همه دنبالشون   خودم و مامانم چقد دویدیم دنبالش

چشمای بچه برق میزد

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگمو امام‌حسین شفا داد

بخاطر جراحی مغز نمیتونست‌راه بره

یشب که مامانم‌پیششون‌خواب بوده یدفه بیدار میشه‌میبینه بابابزرگم‌دست ب دیوار داره راه‌میره و‌مگیفته‌میرم‌دنبال نور.

دیگه از اون‌سال اربعین‌نذر امام‌حسین‌میدن

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

منم انقدر نذر و نیاز کردم خسته شدم دیگه

هر کی میبینی از یه چی حاجت گرفته واسه من نمیشه😭

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

اره خودم

میشه بگی چجوری از کی خواستی 😭

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!