2777
2789
عنوان

خاهرشوهرموصداکنم بنظرتون

523 بازدید | 37 پست

بهش بگم ناراحتیمو 

از دس پدرشوهرم ناراحتم هرسری ک بچم با اسباب بازی جدید میره خونشون این آقا هی با لبخند ک مثلا بهمون برنخوره میگه چقده پولشههه؟؟؟؟این بچه خرابکاری خراب میکنه آخه این چیه پلاستیک ....دو روز دیگه خراب میشه و فلان

چقد چشمش دنبال اینه ک تخریب کنه چیزی ک خریدیم واس بچمون 

بچها ما اصلا اهل ریخت و پاش نیستیم مثل بقیه ک چ چیزا واس باهاشون ک‌نمی‌خرند چیزای زیادی واس بچم نمی خریم

بعد من بچم ۸ سالشه ابدا گوشی ندادم دستش ولی چیزی ک عاشقشه ماشین اسباب بازی رو هر دوماه یبار براش میگیریم

حالا این پدرشوهرم هی هربار میبینه میگه چنده؟ب چ دردش میخوره؟اینم‌میخاد خراب کنه 

شوهرم خیلی بیخیال اصلا انگار نمی شنوه باباش چی میگه 

منم اصلا بدبخت بی زبونم و روم نمیشه چیزی مستقیم بگم خیلی حرص میخورم میخام خاهرشوهر رو صدا کنم چی بهش بگم

😑 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمای قدیمی همینقدر روااعصابن بابای من یه پیکان داشت فروخته یه ماشین دیگه بخره بعد بابابزرگم انقدر غرزد که نگو  همش‌میگه فکر کردین اگه اینو بفروشین میتونین ازاین بهتربخرین الان فرق این باماشین صفرچیه🫥

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
کار درستو همسرت میکنه که میزنه به نشنیدن

دخترش چیزای گرون می‌خره واس بچش 

چرا اون نمیگه 

تازه ازون تعریفم‌میکنه میگه اسباب بازی قایم‌میکنه بچش خراب نکنه 

😑 

بنظرم موضوع بی اهمیت تر از اونیه که بخوای حرفی بزنی جوابی بدی یا پای خواهرشوهر و بکشی وسط😑😑جدی میگم یه حرف کوچیک و برای چی واسه خودت بزرگ میکنی 

پیره دیگه فکر میکنه میتونه راجب هر چیزی اظهار نظر کنه تو یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه‌ 

دخترش چیزای گرون می‌خره واس بچش چرا اون نمیگه تازه ازون تعریفم‌میکنه میگه اسباب بازی قایم‌میکنه بچش ...

خودت داری میگی دخترشه 

مادر شوهر پدر شوهر هر چقدم خوب بازم پدرشوهر و مادر شوهرن 

توقع داری با تو مثل دخترش رفتار کنه ؟ 

بنظرم موضوع بی اهمیت تر از اونیه که بخوای حرفی بزنی جوابی بدی یا پای خواهرشوهر و بکشی وسط😑😑جدی میگ ...

اخه از روز اول تا الان ک هفت سال میگذره دیگه هر اسباب بازی میبینه قیمت میپرسه یه جا خاهرشوهرم قیمتو کم گفت 

بهش گفتم چرا کم گفتی 

گف اگ بابام بفهمه گرون گرفتین دعواومیکنه

😑