2777
2789
اگه از شرش خلاص نشی نابودیت تو همه چیز به جرات میگم همه چی حتمیه

میدونم برای همینه دارم از زندگی ناامید میشم 

هیچوقت نشده از خودم تعریف کنم یعنی قبولش نداشتم 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من خودمم همینجوریم ینی در حدی چون حس میکنم پوستم بده حتی روزا از خونه بیرون نمیام بیامم با ماسک ولی از همه چی ازدواج درس کار عقب موندم .تو مسائل عاطفی روابط صفرم همش با ادم داغون میپرم اونام سواستفاده میکنن  الان نزدیک سی سالمه هیچی از خودم ندارم برا همین میگم باید ی یا یه چاره پیدا کرد یا خودکشی کرد واقعا

راستش من خودمم همینجوریم ینی در حدی چون حس میکنم پوستم بده حتی روزا از خونه بیرون نمیام بیامم با ماس ...

من نرفتم تو رابطه نمیتونم اعتماد کنم 

حس میکنم زندگیمو دارم تلف میکنم

امید به هیچی ندارم نه رفیق نه رل ...  زندگیم به معنای واقعی پوچه

ترسو تر از اونم که خودکشی کنم بدیم اینه وگرنه تا الان کرده بودم 

خب علت بی اعتماد ب نفسیت چیه ظاهری یا موقعیت شغلی تحصیلی هوشی؟اگه ظاهره چاره اش عمل جراحیه راستش بای ...

هیچیمو قبول ندارم

نه ظاهر نه هوش نه تحصیل نه استعداد هیچی

خودمو یه آدم اضافی میبینم که باره برای اطرافیانش 

خیلیا بهم گفتن احمقی که همچین فکری میکنی و... ولی دارم واقعیتو میبینم امیدی ندارم 

خیلی وقته در معرض افسردگیم روز به روزم حالم بدتر میشه 

گوشه گیر شدم...

هیچیمو قبول ندارمنه ظاهر نه هوش نه تحصیل نه استعداد هیچیخودمو یه آدم اضافی میبینم که باره برای اطراف ...

نمیدونم ادم معتقدی هستی یا نه ولی هدفتو خدا و خدمت به خلق خدا قرار بده ب دیگران کمک کن هرچند کوچک حس مفید بودن مبکنی شدیدا .همه ی ما اخر قراره بمیریم و پیر زشت میشیم مگه ی زن خوشگل چقد عمر خوشگلیشع نهایت ده سال بعدش افسرده مبشع ک چرا دارم پیر میشم از دست میدم خوشکلی رو ،این چیزا فانیه عزیزم درباره هوش هم نرفتی اجتماع قطعا بیینی چقد حتی دگتر مهندس هاش اسکل تشریف دارن و خرابکار و عادیه این چیزا هشتاد درصد هوششون معمولیه  

هیچیمو قبول ندارمنه ظاهر نه هوش نه تحصیل نه استعداد هیچیخودمو یه آدم اضافی میبینم که باره برای اطراف ...

ضمنا یادت باشه بزا هیچگس مهم نباشی برا اون بالایی مهم باشی ب اندازه همه ی ادما برات بسه من اصن ادم معتقدی نبودم ولی این بهم ثابت شد اون تو تنهایی هوامونو خیلی داره

نمیدونم ادم معتقدی هستی یا نه ولی هدفتو خدا و خدمت به خلق خدا قرار بده ب دیگران کمک کن هرچند کوچک حس ...

یکم اعتقاداتم عجیبه قبول دارم خدا هست و کمک میکنه ولی به دین اعتقادی ندارم 

اره با کمک کردن احساس خوبی میگیرم  بیشتر در رابطه با خودم 

بله حق با شماست ولی یه احساسیه که همیشه دارمش هیچ دلیل منطقیم واسش ندارم 

ضمنا یادت باشه بزا هیچگس مهم نباشی برا اون بالایی مهم باشی ب اندازه همه ی ادما برات بسه من اصن ادم م ...

آدما ارزششو ندارن...

هر خوبیم که کنی تا ببینن یکم افت کرده وضعیتت از هر نظر ولت میکنن ظالم تر از مردم ندیدم