یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام.خوب نبود.سطح هیچکدوم نسبت به دیگری آسون تر نبود.بیشترِ سوالای زیست دوازدهم ترکیبی بود و منی که فقط دوازدهم رو خونده بودم خیلی مشکل بود.ریاضی سخت بود به نظرم.حتی زمین شناسی هم سخت بود واقعا.شیمی و فیزیک که کلا گذر کردم😂💔
نه به عنوان دانش آموز یا دانشجو یا مشاور به عنوان کسی که مطالعه میکنه در زمینه کنکور
برا درس زیست اگه مشکل دارید هم حنیف عظیمی عالیه و هم اساتید ماز فرهمند نیا و خیراندیش حتما استفاده کنید و تحلیل سوالات آزمون زیستاز رو هم در برنامه داشته باشین برا زیست تشابهش با کنکور به شدت بالاست
و اینکه از همین الان با معجزه استمرار سال بعد این موقع ها براتون اتفاقاتی خوبی رقم میخونه قدر زمان رو بدونین و این رو بدونین که زمان و سختی های شما در این مسیر زود میگذره و کنکور هم یه روز تموم میشه از کنکور غول نسازید و با تلاش و برنامه ریزی و استمرار بهترین هارو برا خودتون رقم بزنید