2821
2789

یکی تاپیک حموم رفتن میزنه وسوسه میشم برم

توروخدا الان خسته بودم تاپیک زدی موهات بعد حموم فر طبیعیه میخوام برم الان کی پاسخگوعه 🫠🫠🫠

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه محیط آروم گرم که تمیزت میکنه و فکر تو باز میکنه منم هر روز حمومم

دقیقا خیلی خوبه منم هر روز میرم امروز خیلی خسته بودم یعنی نشسته خوابم میاد میخواستم نرم ولی الان میخوام برم

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
دقیقا خیلی خوبه منم هر روز میرم امروز خیلی خسته بودم یعنی نشسته خوابم میاد میخواستم نرم ولی الان میخ ...

منم چون هر روز سرکار میرم و یه روز در میون ورزش مجبورم برم گاهی اوقات خیلی خسته ام ولی خب در کل اینکه تمیز و خوش بو میشی خیلی حس خوبی به آدم میده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز