الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاشقم بود چندبار خیانت کرد اعتراض کردم ولی بخشیدم با ز که خیانت میکرد باز قبلیا یادم میومد قهر میکردم بعد گفت ازت خوشم نمیاد از جلو چشمم افتادی چرا چون گفتم خیانت نکن بهم وفادار باش مرد باش هوامو داشته باش
عزیزم از این نظر به قضیه نگاه کن که شوهرت داره شعور و شخصیت خودش رو نشون همه میده
نمیتونم من خیلی تنهام خیلی خسته ام توحاملگی کلا عذاب کشیدم دوستم گفت بهم زنگ میزده وپیام میداده بعد زایمانم یه روز خوش ندیدم هرروز دقم داد با همه هرهر با من برج زهرمار بخدا بغض داره خفه ام میکنه
نمیتونم من خیلی تنهام خیلی خسته ام توحاملگی کلا عذاب کشیدم دوستم گفت بهم زنگ میزده وپیام میداده بعد ...
عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه فقط اینو باتجربه خودم میگم غم و ناراحتی غم میاره خودت رو بزن به خوشی یه کم نصب به حرفاش بی تفاوت باش اون میبینه ناراحت میشی اینارو میگه بیخیالش باش چند وقت دهن به دهنش نزار کم کم خودش بهتر میشه