2777
2789
عنوان

اگه بهترین دوستتون

145 بازدید | 20 پست

اگه بهترین دوستتون که از بچگی با هم بزرگ شدین ولتون کنه و بره با یکی دیگه چیکار میکنین؟ 

چند وقتی یبار میره پیش دختر خالش و اصلا به من محل نمیده ولی تا یه جایی تو یه جمعی، مهمونی چیزی دختر خالش نیس دوباره میاد سمتم.

من از بچگی باهاش بودم همیشه کنارم بوده هیچ وقت فکر نمیکردم ولم کنه. 

امروز همدیگرو دیدیم تا رسیده اول کلی منو بغل میکنه میگه دلم برات تنگ شده بود بعد میره پیش دختر خالش میشینه و کلا محلم نمیذاره. امروز دیگه طاقتم تموم شد رفتم تو دستشویی کلی گریه کردم😭😭

_ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم، منم دوست دانشگاهم همچین کاری کرد کلا ارتباطمو باهاش قطع کردم

بدیش اینجاس هر دو دختر عمم هستن. نمیتونم ارتباط قطع کنم همه جا میبینمشون. بخوامم نمیتونم من خیلی وابسته هستم بهش😭

برا منم همین اتفاق افتاد و منم عین خودش رفتار کردم

نمیتونم واقعا از ته دلم هنوزم دوستش دارم وابسته هستم بهش هیچ جوره نمیتونم ولش کنم یا مثل خودش رفتار کنم 🥲

عزیزم محلش نده میدونه دوستش داری منم تودبیرستان یه دوسای داشتم عاشق هم بودیم مثل خواهربودیم ولی بعضی اوقات یه کارایی میکردمنم قهرمیکردم یکدفعه باگریه گفت چته چراسردشدی بهش گفتم یادته بااتودازپشت بهم اشاره کردی اتودرفته بودتوپوست کمرم یادته محکم زدی توکنرم رفتی چای داغ تودستم بود. ...انقدر بهش گفتم خودش هنگ بود بعضی اوقات پیش میاد سعی من خودتویه جوردیگه مشغول کنی

گاهی انسانم آرزوست
چه فرقی میکنه🥲

همین طوری گفتم عزیز دلم 

ریم روزگاره دیگه منم رفیقی که خیلی روشرحساب میکردم  منو ول کرد از اول تا اخر دو روز همش پیش دختر عمش می پلکید پیش منم نیومد ولی اونی که توقع نداشتم همش کنارم بود منم ارتباطم رو باهاش کم کردم

زیاد خودتو وابسته دیگران نکن، آدما در زندگی تو رهگذرند

متاسفانه خیلی زود وابسته میشم و خیلیم ضربه میخورم از این وابستگی ها. باید رو خودم کار کنم