2777
2789

۴ سال و نیم هست ازدواج کردم ، تا ۸ ماه اول اصلا عفونت نداشتم ولی بعدش توی دو سال و نیم ۳ بار گرفتم 

بعدش دوباره دوسال پیش عفونت گرفتم ولی دیگه شد مداوم 

ینی با هیچ دارویی با هیچی جواب نداد 

الان نزدیک ب يکسال هست با هیچ دارویی دیگه حتی برا چند روز هم خوب نشده لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنیم چی بخورم 

دارم دیوونه میشم ینی توی آزمایش پاپ اسمیر آخر دیگه زده زخم دهانه رحم و دکترا همشون میگن ب علت عفونت شدید هست 

اگر درمان نکنم میشه نازایی 

منم ک تا ۴ سال آینده بچه نمیخوام 

بعدا برام مشکل میشه لطفا هرچی بلدید بگید 😪😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم داروهات خیلی مهمه تا اخر مصرف بشه و تو اون زمان نباید خلوت داشته باشید

همسرتون هم باید دارو مصرف کنن. هم قرص و هم شیاف همزمان استفاده کن

بهترین درمان عنبرنسارا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الان یکی تاپیک زده بود،بین لابیاها سیر رو حلقه کنی بزاری داخلش نه ،بین کناره هاش ،تا صبح بمونه خوب م ...

عزیزم اون نوشته بود چند سال پیس یکبار گرفته و با این کار خوب شده 

من اونقدر شدیده ک دهانه رحمم زخم شده 

بار اولم هم نیست 

عفونت مقاوم ب درمان دارم🥲🥲

با اینا خوب نمیشه