2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیایی😢

102 بازدید | 10 پست

شمام سر بچه هاتون داد میزنید بعد پشیمون میشد من خیلی اعصابم داغون خیلی کم حوصله م دخترمم دوسالشه شیطون واقعا اذیتم میکنه داد میزنم سرش بعد عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چیکار کنم ینی شمام داد میزنید 

شده جوری داد بزنید ک بترسه ؟

خیلی شرمندشم هیچجوره ارو نمیشم😭

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقعی ک عصبی میشم از شدت حرص خودمو میزنم😂

منم میزنم بعد دیدم دخترم تقلید میکنه دخترم بعضی وقتا یه چیزای یادشه ک خودم تعجب میکنم بعد سه ماه از زبونش برا اولین بار میشنوم شاخ در میارم میترسم هیچوقت داد زدنامو یادش نره😭

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خودت باید مزاجت و درست کنی عذاب وجدان کار رو حل نمیکنه عزیزم زود عصبی میشی زود فروکش میکنه نشون میده ...

ارع من افسردگی گرفتم دارو خوردم خوب شدم اما در کل قبل افسردگیمم خیلی زود عصبی میشدم 😢

اگر دوست داشتی بیا و شماره تماسم رو بگیر مشاوره بگیر با قرص هیچی درمان نمیشه مگه تا آخر عمر بخوری

ممنون عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی

درخواستی نیومده چک‌ کردم

الان زدم