2777
2789
عنوان

یهویی ضربان قلبم می‌ره بالا

190 بازدید | 7 پست

بچها من یکسال پیش متوجه شدم دریچه سه لتی‌ قلبم خیلی خفیف ناچیز خونو پس میزنه

الان مدتیه‌ یهویی ضربان قلبم می‌ره بالا باز خودش میاد پایین😐

قشنگ حس میکنم یهو می‌ره بالا

بعد گاهی تیر می‌کشه

چیکار کنم بنظرتون بخاطر چیه ؟؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

منم همین طورم اما برا من وقتایی که از چیزی عصبی میشم یا چیزی ناراحتم می‌کنه یا دلتنگ کسی میشم، این طوری میشه.

طوری که حس میکنم هر لحظه ممکنه قلبم وایسته و احساس میکنم دستام یکم بی حس میشه...خیلی حس بدیه خیلییی🥺

منم همین طورم اما برا من وقتایی که از چیزی عصبی میشم یا چیزی ناراحتم می‌کنه یا دلتنگ کسی میشم، این ط ...

اره برای منم این مواقع بیشتره اما یهویی نیستم میبینم تپش قلب گرفتم

بنظرت برای چیه 

از همون دریچه قلبمه؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای منم این مواقع بیشتره اما یهویی نیستم میبینم تپش قلب گرفتمبنظرت برای چیه از همون دریچه قلبمه ...

اگه هر روز همین طور میشه، به نظرم حتما برید متخصص قلب. من خودم قبلا برای انجام یه عمل جراحی، نیاز به نوار قلب داشتم، متخصص قلب نظرش این بود که قلبم سالمه و مشکلی نداره اما خب وقتایی که عصبی میشم، تپش قلب شدید میگیرم و احساس میکنم دارم سکته قلبی میکنم😔 اما شما به نظرم دکتر برو حتما انشالله که چیزی نیست 

اکو قلب دادی

سال پیش 

بالارفتن ضربان به هنگام عصبی بودن و استرس کاملا طبیعیه من بارها سر این موضوع نوار قلب و اکو دادم گفتن آخرسر، که قلبت مشکل نداره و فقط مربوط به حالت عصبی و استرسه یکسال طول کشید تا فهمیدم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر