2821
2789
عنوان

پسرعموم

105 بازدید | 9 پست

راستش من 7 سال پیش مجرد که بودم به پسرعموم علاقه داشتم اونجا فهمید و نخواست منو حالا بعد 7 سال یه مدت گیر داده بود به من که بیا با من باش بهت علاقه دارم تا اینکه نزدیک 1 ماه ازدواج کرده باز دیشب پیامم داده بود که دوباره حرفای گذشته 

بقیشو میذارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

منم امروز بهش گفتم بیا با زنت فلان جا رفتم بهش گفتم ببین من 7 سال پیش دوست داشتم خیلیم دوست داشتم الآنم دوست دارم اما دوست داشتن الآنم با اون موقع خیلی فرق می‌کنه اونجا عاشقت بودم اما الان فقط به چشم پسرعموم دوست دارم و تموم دیگه گذشته رو پیش نکش زن داری بچسب به زندگیت خودت تو گذشته منو نخواستی من چیکارم که حالا پشیمونی منم به عنوان پسرعموم هر کاری داشته باشی از دستم بر بیاد انجام میدم ولی بیخیال من من فراموشت کردم خوب بهش گفتم یا نه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

والامحترمانه برخوردکردی بازم امااره خوبه اگ بازم مزاحمت شدتهدیدکن ک ب شوهرت وزنش میگی 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والامحترمانه برخوردکردی بازم امااره خوبه اگ بازم مزاحمت شدتهدیدکن ک ب شوهرت وزنش میگی

زنش که می‌دونه اما من نمی‌خوام مشکلی براش پیش بیاد هر چی باشه فامیل هستیم درسته دیگه عاشق نیستم اما بازم به عنوان پسرعموم دوسش دارم

چرا تایپک میزنم یه حمله قرمز رنگ میاد ثبت نمیشه بعد که میام بیرون میبینم ثبت شده فکر کنم بخاطر همین پر بازدید نیس

چرا تایپک میزنم یه حمله قرمز رنگ میاد ثبت نمیشه بعد که میام بیرون میبینم ثبت شده فکر کنم بخاطر همین ...

نمیدونم راسش من خیلی کم تاپیک زدم تاحالا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نمیدونم راسش من خیلی کم تاپیک زدم تاحالا

آها ممنون

زنش که می‌دونه اما من نمی‌خوام مشکلی براش پیش بیاد هر چی باشه فامیل هستیم درسته دیگه عاشق نیستم اما ...

عزیزم زندگی خودت برات مهمتره حالاشایدب همین یبارمتوجه شده باشه وتکرارنکنه

آها ممنون

خاهش🥰

عزیزم زندگی خودت برات مهمتره حالاشایدب همین یبارمتوجه شده باشه وتکرارنکنه

امیدوارم