2777
2789
عنوان

شوهرمو فرستادم خانه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 115 پست

نه برو بهش بگو روشو بکنه سمت دیوار یه پا و دو تا دستشو بگیره بالا از شام هم بگو خبری نیست شب هم حق نداری تی وی ببینی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂خدایی بچه ای انگاراخه ادم واس این چیزاقهرمیکنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نه برو بهش بگو روشو بکنه سمت دیوار یه پا و دو تا دستشو بگیره بالا از شام هم بگو خبری نیست شب هم حق ن ...

کاش محکم تر نیشگون میگرفتم خداکنه ردش بمونه دلم خنک شه تاکید کردم ۲ اینجا باش یعنی چی به حرفم اهمیت نمیده

نه برو بهش بگو روشو بکنه سمت دیوار یه پا و دو تا دستشو بگیره بالا از شام هم بگو خبری نیست شب هم حق ن ...

آقا نگو اینا رو هر چیزی که به شوخی هم میگی میرن انجام میدن 

حالا یکی طلاق بگیر تو می‌ره طلاق میگیره 😐😂

بیا برو بچه...یاد گرفتین تاپیکایی میزنین حرص بقیه رو دربیارین مثلا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

خیلی هم بهت لطف کرده اجازه گرفته ازت و کرده خونه پدر مادر رفتن به هیچ کس ربطی ندارد که بخواد اجازه بده یا نه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند