2777
2789
عنوان

بچه ننه

61 بازدید | 6 پست

بچه ها شوهر من هرروز به مادرش زنگ میزنه و کارامون رو براش میگه! از لحاظ مالی هم خیلیییی ساپورتشون میکنه! شوهرای شما مامانی هستن؟ اگه اره بگید چیکارا میکنن

برادر شوهرم اینطوریه ولی از لحاظ مالی ساپورتشون نمیکنه برعکس پدرشوهرم اونو ساپورت میکنه

البته ناگفته نماند که جاریم هم همینه و میره به خانواده خودش میگه و واسه همین همیشه جنگ دارن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به کمک نیاز دارم از کسایی که ازدواج کردن من ۱۰ ماهی میشه نامزد کردم و ۲ سال باهم دوست بودیم الان متوجه شدم که بچه ننس بخاطر مامانش ۲ بار جلوی خونوادم سر من داد زده و حتا ازش سوال میپرسم که من اولویتت هستم یا مادرت جواب نمیده میاد میگه اول تو جواب بده بدون اجازه مادرش حق نداره هیچکاری بکنه واقعا دارم اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم میدونم که ازدواج کنم اون موقع بیشتر آزار میبینم لطفا راهنماییم کنید 🙏