2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربی بودم زیستش خوب بود ولی فیزیکش خیلی سخت بودبه نظرتون با رتبه بیست و پنج هزار تا سی هزار منطقه س ...

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💙🧡

من دبیرم و این پیج تدریس من هست من به سوالات شما در زمینه شیمی و فیزیک و مشاوره درسی پاسخ میدم و اینکارو رایگان واستون انجام میدم🤍🌸phizoshim_teacher

پیج رو فالو داشته باشید و در دایرکت سوالتونو بپرسید🌹

من رتبه دو هزار تجربی سال ۹۸ و فارغ التحصیل از دانشگاه اصفهان هستم

با شروع فعالیت به افراد پیج کتاب کمک درسی کنکور به انتخاب خودشون هدیه داده میشه😍😍

بنظرت هوشبری شهر کوچیک میارم یا بهداشت عمومی شهر کوچیک؟

کنکور الان چجوری شده شنیدم خیلی تغییر کرده با توجه به حذف عمومیا و دوبار در سال و تاثیر ۵۰ درصدی معدل راحتتره؟

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

دهنمون سرویس شده

چراااا

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒