یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرمنم همینه الان 13 ماهشه 9 کیلو وزنشه،،،همه کاریم میکنم نمیشه ازبس شیطون و تحرک داره،دکتر پسرمن سانستول اهن دار تجویز کرده اونو میدم ببینم چی میشه به دخترم که سانستول ساخت وحسابی توپولیش کرد،ولی مهم سلامتیشونه زیاد حرص نخور من سردخترم پیرشدم الان 10 سالشه اصافه وزن داره،،،دوکیلو نیم بود موقع دنیا اومدنش حالا دیگه سر پسرم زیاد حساسیت بخرج نمیدم چون بزرگ میشن درست میشه،،،فقط سالم باشن کافیه
به لبنیات وپروتئین گاوی الرژی داده دو هفتست ماست رو تست کردیم فقط اونو میتونه بخوره اما بازم تازگیا دفعش زیاد شده و بدنش کمی جوش زده دکتر میگه اینم نشونه الرژیه اما من همه مواد غذایی الرژی زا رو حذف کردم دیگه نمبدونم چیکار کنم خیلی نگرانم
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤