2777
2789

ما یه ماهی هست که باهم حرف میزنیم برای اشنایی خواستگاریمون سنتی بود بعد پسره ازمن یه بار پرسید سالمی؟ دندونت سالمه😐بـ////ـکارتت چیه مدلش 😐چه رنگیه اونجا ت ما رفته بودیم پیش مشاور گفت در این مورد حرف بزنید سایز و رنگ و.... بعد نمیفهمم چرا این سوالارو میپرسه حس خوبی ندارم 😖

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

من بودم قطعا جواب رد میدادم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاورشماچقدر بیشعوربوده اخه کی میاد بگه چه رنگی اونجاش یاسایز بده به ادمی که هنوزهیچ تعهدی نداره

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

اون تورو واسه بدنت میخواد نه واسه خودت 😐 چندش

عزیزم من همچین بدن خوبی هم ندارم تپلم 🥲

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

عزیزم من همچین بدن خوبی هم ندارم تپلم 🥲

تپل قشنگ و خوشگل زیاد دیدم اعتماد بنفس داشته باش خواهر، این اصلا یه نقص حساب نمیشه🥺😍

بنظرم اصلا این سوالا درست نیست اون هنوز خواستگارته و محرم نیستید دیگه که به خودش جرعت داده اینارو بپرسه حالا مشاورم گفته باشه اخهههه حیا هم خوب چیزیه

مرتیکه چندش بی حیااا

بندازش بیرون مرتیکه رو

اون تورو بخاطر چیز دیگه ای میخواد

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

دندونا رو هم پرسید ؟ که خرج دندونات نکنه ؟ یا بخاطر چی پرسید؟

نوع اونجا رو هم پرسید میخاد واسه خودش رو بده تراشکاری که متناسب هم باشن ؟ 

دیگه چی 

رنگش رو واسه چی پرسید میخاست لباس زیر رنگ ست بخره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم